mac4bre isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yunzii Rt75 Pro Vs Vgn Neon 75 Ultra

Merhaba arkadaşlar 7 yıldır corsair k55 pro membrane kullanıyorum aslında klavyeden memnunum ama gaza geldim değiştirmek istiyorum. Corsair gibi sağlam 6 7 yıl kullanabileceğim Sessize yakın bir klavye olarak bu 2 modeli buldum hangisini tercih etmeliyim ya da bu fiyata daha iyileri var mıdır?
  2. M

5 Bin TL'ye Kadar Klavye Önerisi ?

Vgn neon 75 ultra modeli nasıldır peki yunzii seviyesinde midir
  3. M

aslında bu 2 klavyeye baktım ancak ses olarak nasıldır çok yüksek tuş sesi sevmiyorum maalesef
  4. M

Merhaba arkadaşlar 7 yıldır corsair k55 pro membrane kullanıyorum aslında klavyeden memnunum ama gaza geldim değiştirmek istiyorum. 5kyı çok geçmeyecek şekilde bu fiyata manyetik, mekanik hangisinin iyisini alabiliyorsam %75 ve üstü Kablolu Corsair gibi sağlam 6 7 yıl kullanabileceğim Sessize...
  5. M

Çözüldü✓ 5kya Kadar Sessize Yakın Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar 7 yıldır corsair k55 pro membrane kullanıyorum aslında klavyeden memnunum ama gaza geldim değiştirmek istiyorum. 5kyı çok geçmeyecek şekilde bu fiyata manyetik, mekanik hangisinin iyisini alabiliyorsam %75 ve üstü Kablolu Corsair gibi sağlam 6 7 yıl kullanabileceğim. Sessize...
  6. M

Çözüldü✓ OLED Ekrada Köşelerin Siyah Olması

Tamamdır teşekkür ederim
  7. M

Çözüldü✓ OLED Ekrada Köşelerin Siyah Olması

Merhaba yeni oled ekran aldım ekranın köşesindeki siyah bölgeler çok rahatsız ediyor monitör ekranından da ayarlayamadım.
  8. M

2k Monitör Tavsiyesi ?

Teşekkür ederim hocam
  9. M

2k Monitör Tavsiyesi ?

@Tayfunns hocam bütçeyi 20k üstüne çıkaramıyorum gibi samsung mu aoc mu hangisini almalıyım oled olara
  10. M

2k Monitör Tavsiyesi ?

Peki asusun modeli yerine tercih edilir mi yoksa aradaki farkı verip asus mu almalıyız
  11. M

2k Monitör Tavsiyesi ?

@Tayfunns hocam çok teşekkür ederiz bi aydınlanma yaşadım diyebilirim oledler konusunda. Asus ve msi ın modelleri listeme girdi peki bu 2sinin yanında https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g41zdf-26-5-0-03-ms-2k-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1356406253.html Modeli çok mu sönük kalıyor, yani...
  12. M

Yardım Arctic Liquid Freezer İii Pro Pompa Ayarı

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım, işlemci olarak ryzen 7 7800x3d ve sıvı soğutucu Arctic liquid freezer iii pro kullanıyorum. Yaoay zeka ile Fan ayarlarını sıcaklığa göre değişen pompa hızını ise sabit %75te kullanıyorum. Dün yaptığım occt tam güç testinde işlemci %100de 89 derecelere...
  13. M

Çözüldü✓ Asus Vg27aqm1a mı Vg27aqm5a mı

Tcl i inceledim sürekli ölü piksel sorunuyla karşılaşılmış. Oled konusunda 18 20kya çok glossy oled göremedim var mıdır link
  14. M

Çözüldü✓ Asus Vg27aqm1a mı Vg27aqm5a mı

Merhaba arkadaşlar. Amd ryzen 7 7800x3d ve rtx 5070li sistemim var. Genellikle pubg, valo, cs oynuyorum. Oled monitörlet çok pahalı olduğu için 15k bütçeyi çok aşmadan 2k +200 hz monitör önerisi istiyorum. ASUS TUF GAMING VG27AQM1A ve VG27AQM5A arasında kaldım hangisini almalıyım ya da bu...
  15. M

Çözüldü✓ 3k'yı Çok Aşmayacak Kablosuz Mouse Önerisi

a9 plus ve bu hoşuma gitti teşekkür ederim. biraz önce yapay zeka ile konuşarak şuan kullandığım mouse olan asus tuf m3'ü palm şeklinde tuttuğumu ve ona en yakın RAZER DEATHADDER V3 HYPERSPEED olduğunu öğrendim bu ergonomide var mıdır peki başka mouse
Geri