MachiNe67 isimli üyenin son içerikleri

1. MachiNe67

Çözüldü✓ Ders calısmak icin tablet önerisi bütce 18k

hocam cok memnunum s10fe plus aldım ekranı falan bana yetiyor güzel yani ders calısırken keyif aliyorum buyuk oldugu icin kalemi zaten iyi ses cıkarmiyo yazarken iyi hissetiriyo kısasacı memnunum hocam baska sorunuz varsa cevaplarım
  2. MachiNe67

Güncel olarak bilgisayar programcılığı okumak sizce mantıklımı

ben acıkcası 2 yillik okumayi dusunuyorum pc prog okuyan arkadaslarım memnun ama iyi bir ünide okumak gerekir.
  3. MachiNe67

Kilo vermem gerekiyor

hocam bende kilo vermeyi dusunuyorum 3 ayda 10 kilo gibi ben her gün yurumeyi ve sekeri sıfırlamayı dusunuyorum .Ve cok gecmis olsun
  4. MachiNe67

Arkadaşlar 2 yıl okunur mu?

süper hocam umarım her sey gönlünce olur bende ankarada falan okumak istiyorum
  5. MachiNe67

hocam nerde okuyorsunuz o onemli bir de kendini gelistirmen onemli yabancı dil falan eklersen iyi olur mesela ya da 4 yıla tamamlarsan falan ben öyle dusunuyorum almanca ögrenmek istiyorum ingilizce belirli seviyede var 1774203315 insallah istediğin olur 1774203335 temel cok yok hocam ondan 2...
  6. MachiNe67

Aklımda bilgisayar programcılıgı sonra robotik kodlama sonra yapay zeka operatörlügü var sizce okunur mu?1 tane arkadasım 2.senesinde pc programcılıgında ve 1 tane web sitesinden 25bin aldi
  7. MachiNe67

Crimson desert açılmadı

70 dolara değer mi acaba bana cok geldi
  8. MachiNe67

Crimson desert görüntü pikselli gözüküyor

hocam ekran kartınız ney
  9. MachiNe67

Steam İlkbahar İndirimleri ne zaman ?

hocam re4 hocam re4 düsmemis ilerleyen günlerde indirime giren oyunlar artar mı böyle mi kalır
  10. MachiNe67

değer gibi 12 dolara
  11. MachiNe67

güzel indirim olur mu acaba resident evil 4 almak istiyorum
  12. MachiNe67

S10fe plus aldım ders calısmak icin

sag olun hocam güzel bir rehber olmus simdi okurum
  13. MachiNe67

sag olun hocam
  14. MachiNe67

128 aldım ders icin bence yeterli .Boyut olarak büyük evet ama büyük ekranda ders calısmak daha iyi oluyor bence
  15. MachiNe67

hocam isin gırgırındayım ya zaten
Geri