evet gözüküyor ayrıca, seçili e ticaret alışverişlerinizde tek seferde 30.000tl üzerine 1.500 tl parafpara, elektronik alışverişine 20.000 tl üstüne 1.000tl...
mobilden üye oldum hesap açtım kart onaylanmadı, ertesi gün seçtiğim şubeden banka calisani aradı ve meslek bilgisi eksik tamamlarsanız kart vereceğiz dedi...
evet şimdi bana da tanımlanmış. parafly platinum ile iki kampanyaya da katılım sağladım, gördüğüm kadarıyla tek seferde 25.000 tl değil 31 temmuza kadar...
evet parafly platinum. kartın teslim edilmesini bekliyorum. ondan sonra tekrar bakacagım. kampanyaya sms ile de katılım sağlanabiliyor. sms yolladım ama...
ben de aynı kartı çıkarttım, vatandaki 5.000 tl cıktı ancak diğer kampanya cıkmadı ben de sms yolladım ama katılım sağlandı mı bilmiyorum. kart elime...
https://github.com/qingxp9/PPPoE-Phisher
linuxte bununla almam 5 dakika falan sürmüştü fixlediler mi bilmiyorum 1 sene önceydi burayı cok paylasan görmedim...
almanın bazı çok basit yolları var ben keenetic router+zapret kullanıyorum sansür anlık yavaşlama vs yok.1 gbps sol kullanıyorum internet kaymak gibi 😅
bende mi bi gariplik var çözemedim. samsung g81sf 27 var, geçenlerde 34e msi'in 32lik parlak oledi düşmüştü onu aldım yan yana koydum. yazı fontlarının...
ben glossy aldıktan sonra matın yansıtmamasına da alışmışım ya diyip iade ettim :D
1775898076
bu amazon depo ürünlerinde oled monitörlerin garantisi 1 sene...
bu ürünü 1 aydır takip ediyorum neredeyse ben de 40-45 gün önce almıştım fiyatı görünce şaşırdım ihtiyacı olan varsa yapışsın. msi'ın 32lik glossy oledini...