madaforce isimli üyenin son içerikleri

1. M

ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

aynen ancak bu kampanya sayaçlı bi kampanya değil, örneğin diğer rastgele bir kampanyada sayaç varken en başından beri vatanda yoktu. örneğin diğer kampanyalarda kampanyaya uygun alışverişiniz yoktur diye uyarı çıkıyor vatanda bu yok
  2. M

hayır hocam etmedim yatana kadar kimse net bilemez. 1777284188 aynen öyle hocam bir de gelen mesajlar, paraf puanın yattığını bilgilendiren mesajlar bu nedenle şu anda gelmemesini kafama takmadım geleceğini düşünüyorum
  3. M

Hocam vallahi gelmezse tüketici hakem heyetine başvururum eğer düz 5.000 paraf puan verecek olsalardı gidip incehesaptan alırdım vatandan yapmazdım alışveriş :) Kampanyalar birleşemez diye bir ibare yok sonuçta şartları karşılıyorum.
  4. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

2k oled de kullandım 4k da. 166 ppi gördükten sonra 2kya dönemiyorsun.
  5. M

Arkadaslar, bu 2 kampanya haricinde elektronik alısverisinize 2.500 parafpara kampanyasına da katılmıstım. tek bir vatan bilgisayardan 50kya 5070ti alisverisimde şu anda harcamam provizyondan düşer düşmez, 5.000 tl parafly platinum paraf para kampanyasından + beyaz eşya ve elektronik...
  6. M

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

41k 5070 ti kacırdım o tarz bişey bekliyordum esasında ama inno3d'den sonra alınır mı? sff mevzusu yok sanırım zotac ve inno3d'deki gibi? ne diyorsunuz
  7. M

sana kısmet olmuş demek yine kaçırdım 😅
  8. M

sağlam bot koymuslar ona 2 gündür düşüyor 25 bine görüyorum tıklıyorum sepete atmıyor
  9. M

ne kadar süredir vardı bu yüzde indirimleri geliyor mu haftada 1 falan tekrar
  10. M

sende de g81sf mi vardi? elindekini ne yapacaksın? ben de g81sf var 28e geldi, bu fiyatlara asus düşürürsem ben de düşünüyorum ama 2. elde satmak zor bunu bulunduğum şehirde piyasa yavaş
  11. M

sabah saat 9 gibi 30.600 gözüküyor % 10 ile beraber 27 olmuştur
  12. M

Kesin degil hocam teoride öyle. Çünkü kampanyalar birleşmez yazmıyor detay kısmında. Birleşme ihtimali yüksek. Şu anda yapan yok
  13. M

evet gözüküyor ayrıca, seçili e ticaret alışverişlerinizde tek seferde 30.000tl üzerine 1.500 tl parafpara, elektronik alışverişine 20.000 tl üstüne 1.000tl olan kampanyalara da katıldım. bunların kesişim kümesi, vatanbilgisayar üzerinden tek seferde 30.000 tl üzeri elektronik alışveriş. bunu...
  14. M

hocam ben de 5070 ti indirimi bekliyorum vatandan 😅😅
  15. M

mobilden üye oldum hesap açtım kart onaylanmadı, ertesi gün seçtiğim şubeden banka calisani aradı ve meslek bilgisi eksik tamamlarsanız kart vereceğiz dedi, tamamladım, parafly visa kart istiyorum dedim o şekilde şube çalışanı başvurdu kartıma. evet 2 kampanya da gözüktü ve başvuru yaptım...
Geri