Eğer yenileme hızında ultra tazelik ve renk canlılığı istiyorsan MSI G244PF E2 doğru tercih olabilir. LG ile ilgili önereceğim bir bilgi yok ama Samsung Odyssey G3 hem fiyat olarak hem perofrmans olarak isteklerini karşılar diye düşünüyorum.
Diğer sorularını da cevaplamak gerekirse, işlemcin ve alacağın ekran kartı birlikte çalışırken darboğaz yapacaktır. Çok çok yüksek bir darboğaz değil ama tam performansa ulaşamazsın bence. 400w PSU ise bahsettiğin ekran kartını besler beslemesine ancak sınırda besler yine performans düşüşü...
Steelseries Arctic 7p+ tercih edebilirsin. Bütçene uygun fiyatta internette bulabilirsin. Hem malzeme kalitesiyle hem de donanımsal uygulaması ile verdiğin paranın hakkını veren bir kulaklık. Onun dışında "Bütçem bu kadar ama bir tık daha ucuz olsa iyi olur." Diyorsan, HyperX modellerinde bir...
Alternatif SSD yorumlarında ileride hız problemleri yaşadıklarını sıkça okudum, riske atmak istemedim sadece. Yoksa bütçeden biraz daha kısıp yeni bir monitör almak isterdim. Sadece sistemimde uyuşmazlık var mı yok mu merak ettiğimden bu konuyu açtım, çok teşekkürler yanıtın için.
Arkadaşlar ben bilgisayar toplamaktan çok anlayan birisi değilim ama, bilgisayar parçalarından az çok anlarım. Sahip olduğum bilgiyle ve yaptığım detaylı araştırmayla bilgisayarımı bütçemin yettiği kadar yükselttim. Oldukça eski bir sistem kullanıyordum, şimdi ise neredeyse çağ atlamışım gibi...