Temu üzerinden alınan ürünlerin ücret hesaplaması ürünün fiyatı + vergiler toplamı olarak hesaplanıyor yani ürün fiyatı + vergilerin toplamı 30 euro yu geçmeyecek zaten 30 euro yu aşıyorsa sipariş oluşturamıyorsun.
Şimdi harici bir wifi yi usb kısmına takıp öyle format attım ve interneti gördü yani bu durumda anakartın lan ve wifi kısmında bir sıkıntı var bence bu yüzden format attığımda driver yüklenmiyor ve bu yüzden kurulumu tamamlayamıyorum. Bunu nasıl çözerim çözümü varmıdır yoksa servisemi gitmesi...
Yok bunu yaptıktan sonra sorun kalmıyor ama bu normal bir şey değil her formatta cmd ile uğraşmam gerekicek ki ben netten araştırıp bu yolu buldum bilmeyen biri olsa böyle kala kalıcak.
Denedim olmadı anakartın kendi wifi bağlantısı var onda da tepki yok normalde format atıldığında driver oto yüklenir ama bunda yüklenmiyor ancak cmd ekranından bir kod ile bu kısmı aşabiliyorum sonrasında lan driverini yüklediğimde internet geliyor wifi driverınıda yüklediğimde o da çalışıyor...
Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım windows yüklemesini yaptıktan sonra kurulum ekranı geliyor ama pc interneti görmediği için kurulumu tamamlayamıyorum ne kablolu ne kablosuz hiç bir şekilde interneti görmüyor ancak cmd ekranından bir kod girerek çözebiliyorum ama böyle olması normal değil...
Eğer biraz olsun el yatkınlığın varsa bilgisayarda kullanıcağın prizi sök kontrol kalemiyle nötr olan (elektrik olmayan) kabloyu bul ve prizdeki topraklama kısmını o kabloya bağla. Eskiden evlerde topraklama bu şekilde yapılırdı sonradan sistem değişti.
Benim sepette duruyordu indirim başladığı gibi siparişi verdim sonradan bi sipariş detayına bakayım dedim 15 bin küsür çekmiş karttan hemen iptal ettim 😬