MaDMaxiBo isimli üyenin son içerikleri

1. MaDMaxiBo

🔥İndirim Altınyıldız Pamuklu Pantolon 462 TL

%79 Polyester, %21 Pamuk pamuğu koklatmışlar 🤔
  2. MaDMaxiBo

🔥İndirim Altınyıldız Pamuklu Pantolon 462 TL

bicama gibi. işte pantolon diye giyilir mi bunlar ?
  3. MaDMaxiBo

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

zamanında deathadder v2x hs alırken bunu da araştırmıştım pek tavsiye edilmiyordu basilisk serisi. çokkesinti hata vs oluyor diyorlardı. bir de o çıkıntı kullanımı zorlaştırıyor gibi. fiyat da hiç uygun değil hatta yüksek bile o özelliklere göre. iki günce 5022 liraymış akakçeye göre ki...
  4. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

indirim diye şu anda 500gb ssd ye 4500 lira fiyat çekmişler adamlar. beklenti oluşmasın bence.
  5. MaDMaxiBo

🔥İndirim Hercules 4,5" Dj Monitörü 6026tl / Amazon Satıcılı

sesi yüksekse kısarız problem olmaz o. binanın ses yalıtımı iyi komşuların sesini duymuyoruz pek çok şükür. edifier mr4-5 falan bakıyordum ama pahalı geldi. edifier ses kalitesini sevmiştim zamanında 2+1 vardı çok iyiydi.
  6. MaDMaxiBo

🔥İndirim Hercules 4,5" Dj Monitörü 6026tl / Amazon Satıcılı

pc ye bağlayıp film izleyebiliyor muyuz bununla? normal 2+1 hoparlör niyetine kullanılır mı yani ? :D
  7. MaDMaxiBo

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

Kutusunu atmışım. 1783933824 Siyah almıştım ondan da. Boxer gibi kumaşı biraz kalın ama atlette sorun olmuyor pek. Kalite olarak kötü değil. Sağlam ama sağlıklı mıdır onu bilmiyorum.
  8. MaDMaxiBo

🔥İndirim Bosch 42 Parça Hassas Vidalama - Bits Ucu Seti - 2607002835 584 TL

Teşekkürler. Birikmiş bonusları da kullanmış olduk, süresi dolunca geri siliyor garanti. Tamirci gibi geziyorum ama böyle de. İki tane 13 inç alet çantası var ful dolu. Küçük kontrol kalemi kayboldu geçen, onun yerine niyetiyle aldım ama bu da çok kalabalık oluyor. Hayırlısı
  9. MaDMaxiBo

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmil olalar değil mi bunlar? iç çamaşırında olmasın bari çer çöp :mad: ek : baştan uzun uzun yazmaya üşendim ama bu markanın çoraplarını da aldım indirimden, kalite olarak güzel pazar malından, fiyat da uyguna gelince kötü olmadı ama kutusunda geri...
  10. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

ne satış sayfasında ne de kendi sitesinde bağlantı hızı ile ilgili bir bilgi yok. bu nasıl klavye pazarlama? hızı çok kötü diye mi yazmıyorlar yoksa?
  11. MaDMaxiBo

Yardım Vgn Neon 75 Pro Wireless Nasıldır??

Aula Hero kabloluymuş. bu klavye kablosuz + kablolu. aynı sınıfta değiller gibi.
  12. MaDMaxiBo

profesyonel mikrofon yok bende, telefonla çeksem tam net olmaz sanırım. bir video var ama ses yankı yaptığı için çok yüksek gelmiş gibi videoda. yankıyı saymazsak ses videodaki gibi. Thanos switch için olan kısım 46. saniye sonrası.
  13. MaDMaxiBo

Harfler ışık geçirmiyor. 21 çeşit aydınlatma seçeneği var uygulamada. Ben genelde kapalı kullanıyorum.
  14. MaDMaxiBo

hem kablolu hem kablosuz 8khz hız veren bu fiyata başka klavye yok gibi pek. ben aldm bugün geldi. ondan yazıyorum. kalite yüksek görünüyor. sesi çok hoş bence ama kompakt yapısından dolayı tuşlar çok yakın, alışamadım daha. bu mekanik klavyeler komple sessiz olmuyor sanırım. geceleri iyi oludu...
  15. MaDMaxiBo

Bosch Diy Circirli Tornavida ve 9 Vidalama Ucu - 324 TL

çok saçma bir tasarım olmuş bence. bununla uzun bir vidayı 20-30 tur çevirmek eziyet olur. düz tornavidanın sapından değil de demir kısmından çevirmek çok daha hızlı oluyor bunda tasarımdan dolyı onu da yapmak zor olur.
Geri