MaDMaxiBo isimli üyenin son içerikleri

1. MaDMaxiBo

🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 2.692,22tl

Bağlantı 8 khz değilse alınmaz Mekanik klavye alacaksan 8 khz olmalı. Ben vgn neon 75 Pro aldım hem 8 khz hem 10.000 mah batarya var, bir aydır, haftada bir iki kere 2 saat, kullanıyorum halen yüzde yüz görünüyor.
  2. MaDMaxiBo

🔥İndirim Rampage Zenith 3395 Kablosuz Mouse 1.597₺

Geçilmez hocam. Bende de 1 khz razer deathadder v2 hyper speed var, 8 khz diye satılan aula aldım razer daha iyiydi, iade ettim. Bu aula kadar iyi bile değildir.
  3. MaDMaxiBo

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Bence de ucuz değil ama normal fiyatı bu hocam. 2023 yılında arkadaşa aldım bir tane kendi amazon hesabımdan, şimdi baktım o zaman 3500 den 2 bin lira altına inince almışız. Bakıyorum maaşım 7 kat artmış bu 3 senede enflasyondan dolayı. Ürün şu an 10 bin lira altında fırsat gibi duruyor, 7500...
  4. MaDMaxiBo

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Amazon kahverengi olanı 6 taksit 9999 dan satıyor. Birçok karta 6 taksit var vade farksız. https://amzn.eu/d/02JWnF5V
  5. MaDMaxiBo

🔥İndirim Acefast 45w Çift Çıkış Şarj Cihazı 356 TL

https://app.hb.biz/JieKcAzVVDYP Hem USB A hem Type C çıkış var. Fiyat güzel. Yorumları da iyi görünüyor 4.7 puan. Evde çok var yoksa ben de alırdım.
  6. MaDMaxiBo

🔥İndirim Sırma Doğal Maden Suyu 6x1l 🔥 94 TL

kimse almıyor bence. litrelik soda mı olur. açsan bitiremezsin tek seferde, geri dolaba atsan tadı kötü oluyor açtıktan sonra bekletince içilmez. saçma olmuş 1 litre soda fikri bence.
  7. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! 🔥657 TL - 7go 30" Kule Tipi Vantilatör 45w🔥

bu markadan bi cacık olmuyor zaten. ürünlerinde hata oranı yüksek gibi yorumlara bakınca
  8. MaDMaxiBo

🔥İndirim Spyne Atlas Tekrar Stoklarda! 12.999 TL

motor yerine manuel sistem olsa zaten bir kere ayarlarsın yüksekliği kalır öyle senelerce. yarı fiyat olsun manuel yükseltme olsun.
  9. MaDMaxiBo

🔥İndirim Bosch 42 Parça Hassas Vidalama - Bits Ucu Seti - 2607002835 - 570 TL

tam bir ay önce 606 liraya almışız. 50 lira daha mı düşmüşler. einhell şarjlı matkapla kullanırım diye aldım ama uymuyor mu ona bu ?
  10. MaDMaxiBo

🔥İndirim Altınyıldız Pamuklu Pantolon 462 TL

%79 Polyester, %21 Pamuk pamuğu koklatmışlar 🤔
  11. MaDMaxiBo

🔥İndirim Altınyıldız Pamuklu Pantolon 462 TL

bicama gibi. işte pantolon diye giyilir mi bunlar ?
  12. MaDMaxiBo

🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

zamanında deathadder v2x hs alırken bunu da araştırmıştım pek tavsiye edilmiyordu basilisk serisi. çokkesinti hata vs oluyor diyorlardı. bir de o çıkıntı kullanımı zorlaştırıyor gibi. fiyat da hiç uygun değil hatta yüksek bile o özelliklere göre. iki günce 5022 liraymış akakçeye göre ki...
  13. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

indirim diye şu anda 500gb ssd ye 4500 lira fiyat çekmişler adamlar. beklenti oluşmasın bence.
  14. MaDMaxiBo

🔥İndirim Hercules 4,5" Dj Monitörü 6026tl / Amazon Satıcılı

sesi yüksekse kısarız problem olmaz o. binanın ses yalıtımı iyi komşuların sesini duymuyoruz pek çok şükür. edifier mr4-5 falan bakıyordum ama pahalı geldi. edifier ses kalitesini sevmiştim zamanında 2+1 vardı çok iyiydi.
  15. MaDMaxiBo

🔥İndirim Hercules 4,5" Dj Monitörü 6026tl / Amazon Satıcılı

pc ye bağlayıp film izleyebiliyor muyuz bununla? normal 2+1 hoparlör niyetine kullanılır mı yani ? :D
Geri