MaDMaxiBo isimli üyenin son içerikleri

1. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! Puma Bmw Mms Bere 676tl

Volvo yok mu? Yeni Volvo aldım. Volvo yazan varsa alırım bi dal.
  2. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

Önce şunu girip etkinleştirin sonra şunu girip retail e çevirin diye iki üç key göndermişler bana. Dedikleri gibi yaptım, sorun görünmedi.
  3. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

iki key göndermişler aktivasyon ve retaile çevirme diye. çalıştı. şaşırdım
  4. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! 225 TL - Solo Ultra Tuvalet Kağıdı 40'lı

papia famalia harici almıyorum artık tk.
  5. MaDMaxiBo

🔥İndirim Fazeon 49" X49f165dqp 0.5ms 165hz 5k Double Qhd Va Gamıng Monıtor 24999tl

TV lerin gecikme süresi, piksel aralığı falan uzaktan izlemek için ayarlı oluyor, yakından bakınca monitör tadı vermiyor hocam. Ben de düşündüm almayı ama çok geniş ekran, buna uygun içerik bulmak zor olur diye düşündüm, almadım. Bazen facebook üzerinden film izliyorum, dikey ekran, mobile...
  6. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! 225 TL - Solo Ultra Tuvalet Kağıdı 40'lı

2 katlı diyor dikkat. Ekonomik falan vardı aynı marka. İki koli sipariş etmiştim, sorunca 3 katlı demişlerdi. Gelen pakette 2 katlı yazınca iki koliyi iade ettim. Ekonomik seri gibiyse kullanılmaz evde falan. Su görünce dağılıyordu. İş yeri için alan olabilir.
  7. MaDMaxiBo

🔥İndirim Under Armour 3 Al 2 Öde +500 TL Kupon

çok da kaliteli bir marka değil. daha önce alıp iade etmiştim. geçenlerde sokakta satılan çakma ayakkabı fiyatına düşünce bir tane aldım duruyor.
  8. MaDMaxiBo

🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 2.692,22tl

Bağlantı 8 khz değilse alınmaz Mekanik klavye alacaksan 8 khz olmalı. Ben vgn neon 75 Pro aldım hem 8 khz hem 10.000 mah batarya var, bir aydır, haftada bir iki kere 2 saat, kullanıyorum halen yüzde yüz görünüyor.
  9. MaDMaxiBo

🔥İndirim Rampage Zenith 3395 Kablosuz Mouse 1.486₺

Geçilmez hocam. Bende de 1 khz razer deathadder v2 hyper speed var, 8 khz diye satılan aula aldım razer daha iyiydi, iade ettim. Bu aula kadar iyi bile değildir.
  10. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Bence de ucuz değil ama normal fiyatı bu hocam. 2023 yılında arkadaşa aldım bir tane kendi amazon hesabımdan, şimdi baktım o zaman 3500 den 2 bin lira altına inince almışız. Bakıyorum maaşım 7 kat artmış bu 3 senede enflasyondan dolayı. Ürün şu an 10 bin lira altında fırsat gibi duruyor, 7500...
  11. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Amazon kahverengi olanı 6 taksit 9999 dan satıyor. Birçok karta 6 taksit var vade farksız. https://amzn.eu/d/02JWnF5V
  12. MaDMaxiBo

🔥İndirim Acefast 45w Çift Çıkış Şarj Cihazı 356 TL

https://app.hb.biz/JieKcAzVVDYP Hem USB A hem Type C çıkış var. Fiyat güzel. Yorumları da iyi görünüyor 4.7 puan. Evde çok var yoksa ben de alırdım.
  13. MaDMaxiBo

🔥İndirim Sırma Doğal Maden Suyu 6x1l 🔥 94 TL

kimse almıyor bence. litrelik soda mı olur. açsan bitiremezsin tek seferde, geri dolaba atsan tadı kötü oluyor açtıktan sonra bekletince içilmez. saçma olmuş 1 litre soda fikri bence.
  14. MaDMaxiBo

❌İndirim Bitti! 🔥657 TL - 7go 30" Kule Tipi Vantilatör 45w🔥

bu markadan bi cacık olmuyor zaten. ürünlerinde hata oranı yüksek gibi yorumlara bakınca
Geri