Hayır sadece yeniden başlattım bi şey fark etmedi tabii ama sorunu şöyle özetleyim normal kullanışta sıkıntı yok oyunlara falan giremiyorum ilginç şekilde
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce paneli arızalanan aoc monitörümü tecproya gönderdim bana başka monitör önerdiler onu kabul ettim ondan sonra arıza takipten kontrol edince "değişim onayında" gözüküyor bu değişim kabul ettiğim monitörü bana ne zaman gönderecekler birisi aydınlatsın beni lütfen
Çizgi çizgi olan aoc 24g4x monitörümü tecproya gönderdim, bugün bana ellerinde aynı ürün olmadığını onun yerine aoc 24g42e ile değişim yapabileceğim bi link gönderdiler sizce bu monitör alınır mı FPS oyunları oynuyorum
Aoc 24g4x monitörüm çalışırken kendiliğinden ekranda yatay çizgiler oluştu tecpro servisine gönderdim benden herhangi bi ücret isterler mi onarım için ya da süreç nasıl olur ?
Muhtemelen 20'lik dişiniz bahsettiğiniz çenede yer bulamayıp çıkamamış gibi anladım ama asıl olanı panoramik çektirip öyle doktor karar vermeli burada görüntü olmadan yorum yapamam muhtemelen çekime gidiceksin ama