MagicUsed isimli üyenin son içerikleri

1. MagicUsed

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Yok be asıl ikinci elcilere para yedirececeğine bunlardan zararına al. İkinci elciler bunu burdan alıp daha pahalıya satan zihniyette insanlar
  2. MagicUsed

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

Valla ben ihtiyacım yok diye iptal ettim. Tekrar stoğa girdi dün ve satıldı
  3. MagicUsed

🔥İndirim Merrell Morphaxis Erkek Siyah Günlük Ayakkabı 2.499 TL

Ne kadar süredir giyiyorsun ?
  4. MagicUsed

❌İndirim Bitti! Sek Tereyağ 500gr 20tl Bolgesel Stok

Yok sen yanlış yerden denemişsindir. Ben de öyle denedim Ankara için ama hata etmişim. Sonradan getir büyük kısmına girince indirimi gördüm 4 tane aldım ama yetişemedim gibi bir şey oldu sepette
  5. MagicUsed

❌İndirim Bitti! Sek Tereyağ 500gr 20tl Bolgesel Stok

Hayır o getir markette getir büyük yoksa yaşadığın yerde öyledir 1783697916 Nerede kayalım
  6. MagicUsed

🔥İndirim Sinerji Doğum Günü Kampanyası Yapmış

Hangi ürünlerde kargo ücretsiz hepsi olmuyor ki
  7. MagicUsed

🔥İndirim Migros Algida Hemen 400tl Ye 200tl İndirim

Yani boykotu hatırlatmak duyurmak herkesin görevi. Platformda boykot yapmak yasak deniyorsa o da platformu boykota girer :D Ha ek olarak algida bu aralar boykotu kırma sebebiyle çok fazla kampanya yapıyor veya oando gibi isim değiştiriyor. Ha ucuz diye ben de almışımdır o ayrı mesele
  8. MagicUsed

Getirde Nogger İndirimi Var

Doğru
  9. MagicUsed

🔥İndirim Disney Arabalar 20.Yıla Özel 5’Li Set 1999₺!

Avmde birçok şey fiyatın 2-3 katı. Oyuncakcıların fiziksel mağazalara sahip olmasından kaynaklanıyor muhtemelen bu. Buna bağlı olarak internetten de o kadar ucuz olmuyor sitesinde falan. Örneğin legolar amazon hb gibi yerlerde en ucuza geliyor
  10. MagicUsed

🔥İndirim Disney Arabalar 20.Yıla Özel 5’Li Set 1999₺!

Genelde neden pahalı diye sormuş. Genelde daha pahalı her şey bunu soruyor. Burada en ucuzsa bir sorun vardır piyasada :D
  11. MagicUsed

🔥İndirim Galatasaray 2 Adet 24.Şampiyonluk Bardak Altlığı 20 TL

Gsstore un sattığı indirimli bir ürün için saçma soru olmuş. Öyle biri her takıma üretiyor tarzı bir şey değil bu. Yani öyle düşündüysen
  12. MagicUsed

🔥İndirim Gamepower Nexa He60 1k Rgb Tkl Magnetic Switch Kablolu Klavye | 1.199 TL

Yanlışım yoksa trendyolda ELEKTRONIK300 kodu geldiği zaman daha uyguna geliyor genelde bilginiz olsun
Geri