Ya sizde mi bir yavaşlık var ben mi normal bir insan olarak çok hızlıyım anlamıyorum. Aylardır bu bombalardan isteyip de alamadığım bir şey olmadı. Hatta işe yaramasa bile ürünü kontrol edip iptal etmişliğim oluyor.
Yargılamak için söylemiyorum fakat almak öyle imkansız/zor bir şey değil. Ha...
Geçen düştüğü fiyattan da ucuz. 470 civarlarıydı sanki. Fakat her üründe olduğu gibi şunu da bilin %50 indirim yazmak için fiyat 2 katlarına çıkarılıyor :)
En azından indirimsiz hâli bile max 500-600 dü. İndirim günü böyle yapan markaları hiç sevmem. Tabi neredeyse küçük markaların hepsi öyle...
Hiç öyle bir şey yaşamadım hocam son 5 bombada falan. Senlik sıkıntı gibi veya başka kartla öde başka cihazla dene vb vb.
Eskiden kötüydü donuyordu site çöküyordu ama düzeltildi direkt çekebiliyorum ben. Ha zaten sende öyle sorun oluyorsa yetişemeyenlerden biri olursun normal olarak, birileri...
Yav onlara takılma. Bombaya falan gelip de hızlı bitmeyen ürün neredeyse olmuyor. Fiyat pahalı bile olsa bitecek, ilk onlar alıyor hiç düşünmeden en kötü iptal ederiz şudur budur. Direkt alınıp geçeriz genelde iş yapıyorlar