Öncelikle konu yasak mı bilmiyorum. Önceden sigara içerken ocb organic kağıt kullanıyordum. Son 1 yıldır bulamadığım için watson mavi kullanmaya başladım. İçerken kağıt tadı aldığım için tekrar ocb arıyorum ama bulamıyorum. Türkiyede online alışveriş yapabileceğim bir yerde bulamadım...
Monster laptobım var bir kaç gündür "A, X, Alt, Numpad 3" tuşları basmıyor. Herhangi bir sıvı teması yok. Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Nasıl çözerim?
Temuyu geçen sene indirip alışveriş yapmıştım. O zaman herhangi bir indirim veya kupondan faydalanamadım. Şuan yeni kullanıcı ödülü gibi faydalanabileceğim bir kampanya var mı?
1500-2000 lira arasında kablosuz mouse arıyorum. 5 senedir steelseries rival 3 kullanıyorum. Tutuş şeklim palm grip. Foruma baktığımda göze çarpan mouse modelleri bunlar. Hangisini tercih etmeliyim ya da başka önerileriniz var mı?
Furylevel Z1
VXE R1 (Pro modeli ile arasında 550 lira fark var)...
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-loqamd-ryzen-5-8645hs-8gb-ram-512gb-ssd-156-rtx-4050-w11-laptop-83dx008gtr-1239087.html
Arkadaş yukarıda da atmış mesela bu var
Ekim ayında kingboss ac1300 almıştım. Geçen haftaya kadar hiçbir sorunum yoktu. 1 haftadır internet hızım üçte birine düştü ve oynadığım oyunlarda aldığım ping 80lerden 1000lere çıktı. Modem veya kasa yerinde bir değişiklik olmadı. Ne yapabilirim?
Asus prime A620M-K anakartım var. Hali hazırda 512 gb depolamam var. 1 tb a yükseltmek istiyorum. Anakartta sanırım tek yuva var yeni ssd önerisi ihtiyacım var. Bütçem 2000 lira. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler