MAGnus201 isimli üyenin son içerikleri

1. MAGnus201

Yardım 45k fiyat bandında alınabilecek laptop önerisi

HP Victus konusunda insanlardan kötü yorumlar duyuyorum. Bu fiyat bandında farklı bir markanın 4070'li sistemi var mı?
  2. MAGnus201

Hocam fiyatlar hiç sabit kalmamış cidden bulamadım
  3. MAGnus201

Hocam bir de bana https://app.hb.biz/MrcZ0FABC3GM Lenovo LOQ bir bilgisayar önerildi. Özellik olarak daha yukarda. 32 GB DDR5 RAM de sunuyor. Sanırım çıkabileceğim en yüksek seviye bu. Bu bilgisayar hakkında da görüşlerinizi alabilir miyim?
  4. MAGnus201

https://app.hb.biz/oZAuS1cv2xzJ Bu bilgisayarı sipariş etmeyi düşündüm fakat aynı fiyat bandında (daha yukarı çıkamam) daha iyi bir laptop öneriniz varsa dinlemekteyim. Eğer göze batan bir eksisi varsa da söylerseniz çok güzel olur.
  5. MAGnus201

Öneri Kulakiçi Gürültü Engelleyici Kulaklık Önerisi

Sağlam bir şeye ihtiyacım var fakat uygun fiyatlı olması da önemli benim için. Öneriniz var mı?
  6. MAGnus201

Öneri Bu bütçede RTX 4060 Laptop Önerisi

Okul için sağlam ve teknolojisi güncel bir laptop istiyorum. Sadece okul için de değil, artık yurtta kalacağım için oyun ihtiyacımı da karşılamak istiyorum. MediaMarkt'ta RTX 4060 sistemlerin 40.000+₺ olduğunu gördüğüm için sormak istedim. Bulabilme şansım var mı?
  7. MAGnus201

Yardım Ryzen işlemcili laptop bulunur mu?

25-35 fiyat bandında gidip geliyorum fakat 40 bine zorlamak gibi bi şansım var (galiba)
  8. MAGnus201

Yardım Ryzen işlemcili laptop bulunur mu?

Laptopa ihtiyacım var ve aklımda 3060-3070-4060 ekran kartlarından birine sahip bir laptop alma fikri var fakat son sıra gördüğüm üzere Intel işlemcileri patlamış durumda ve voltaj dengesizliği yüzünden işlemci sürekli zarar gördüğünden işlemcide kalıcı hasar oluşuyor. Bu sorundan kaçmak için...
  9. MAGnus201

YesCoin güvenilir midir?

YesCoin için ne diyorsunuz? Güvenli mi? Neden herkes içinde?
  10. MAGnus201

Twitch Twitch dışı alınan bağışlarda vergi

Vergi borcum olup olmadığını nasıl öğrenirim? Twitch dışı bir platformdan bağış alırsam otomatik olarak e-devlete vergi borcu mu oluşturuluyor yoksa kendim mi vergiyi hesaplayıp ödemeliyim?
  11. MAGnus201

Twitch Yurtdışından bağış alma yolları

Twitch'te yurtdışına yayın yaparak iştirak oldum fakat bağışlar için kullanabileceğim hiçbir yol bulamadım. Eğer bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
  12. MAGnus201

Öneri Discord Bot için VPS / VDS önerisi

Bir genel moderasyon botu için VDS'e ihtiyacım var çünkü elimde botu lokal olarak sunucuya bağlayabilecek bir sistemim yok. Sizce ne kullanmalıyım? Uygun fiyatlı bir öneriniz var mı?
  13. MAGnus201

Yardım Monitör Tuşu takılma sorunu

Monitörün içinden söktüm de auto tuşu (en soldaki) sürekli bas çek yapıp duruyor, takılmış. Tuşun bunu yapmayı bırakması için ne yapabilirim?
  14. MAGnus201

Kötü bir üniversiteden bilgisayar mühendisliği okumak

Hocam C1 seviye ingilizce bilgisine sahibim. Üniversite sınavı yaklaşıyor. Çok yüksek yapamayacağımın farkındayım fakat ortalama bir üniversiteye girebileceğim kanısındayım. Sizce ortalama bir üniversiteden staj imkanlarımı kullanarak ve kendimi geliştirerek mezun olursam işsiz kalır mıyım...
  15. MAGnus201

Twitch'ten Enpara ile para çekilir mi?

Bir enpara hesabı açmak istiyorum fakat nasıl çalıştığını bilmiyorum. Kredi kartı mı? Ön ödemeli mi? Twitch paramı düzenli olarak enparadan çekebilir miyim?
Geri