Dolap da şöyle bir şey var itiraz etme var fakat öyle diyince orada satıcı iadeye itiraz etti diyor burda o yok ya bu itiraz benim sorunu bildirmemmi yoksa onun geri iadeye talep etmesi mu anlamadım
1645202392
@AydinSahin rica etsem konu ile ilgilenir misiniz?
Hayır daha 2 saat önce anlaştık.ama adam itirazmi etmiş onu anlamadim. iadeye dolap uygulamasında yazıyor böyle olunca ;iadeye itiraz etti diye bunda yazmıyor. adamda peki talep oluştur demiş ama itiraz mı etmiş iadeye onu anlamadım
Hayır iade başlattım.anlasmaya varın varamassaniz 48 saat sonra bildirin yazmislar e vardım. Geri gönderin dedi buton yok süreç de gosteriyor
1645200479
Resimleri incele anlamdigim şey şu bu itiraz mı yetkililere yazıyorum o anlamı geliyor.biride evet demiyor otomatik mesaj atıyorlar
merhabalar, belki alanınız değil ama sormak istiyorum. geçen gün letgodan bir ürün aldım.Güvenli ödeme ile bu gün elime ulaştı fakat bozuk çıktı.satıcı ile anlaştım iade için; fakat iade talebini nasıl oluşturabilirim bilmiyorum. Anlaşın yazmızlar fakat anlaştım zaten.iade butonu yok...
İnternetten satış nasıl yapılır.Elbise için soruyorum.özel dikim gelinlik kınalık türü nereden nasıl satış yapılabilinir Instagram'da takipci olayı falan bayağı zor
zamanında staj defterini 100 tl ye satmışlardı okulda alamayana diplomalarını vermiyorlardı.Gerekli yerlere bildirmeni tavsiye ederim.Bu zamanda zaten zor para kazanmak paranı kaptırma
eğer gerçekten kalite eğitim verilecekse evet ama bu sektöre girmek isteyen şirketten şart istenmeli. Atıyorum lisenin kampüsü olacak içinde spor kulüpleri eğitim için öğretmen kalitesi ve dil eğitimi gibi herşeyin başı standartta başlıyor aslında standartı yok
peki o zaman ram kapasiten 16 gb ikisini takınca bu sayıyı geçip geçdiğine bak + iki tür mhz var eminsin değilmi farklı olmadığına, olmadı biosu güncelle