MAH0A isimli üyenin son içerikleri

1. MAH0A

45K Bütçeye Sistem Toplama

Boş bulunarak yorum yaptım, bu foruma yorum yapmama kararı aldım, kusura bakmayın. Bildiğiniz gibi devam edebilirsiniz.
  2. MAH0A

45K Bütçeye Sistem Toplama

5060Ti 16GB R5 7500F 2X16 GB 6000MHz CL30 DDR5 B650 B850 1TB M.2 650-750W PSU
  3. MAH0A

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Razer Blackshark V3 Pro BEYAZ PC
  4. MAH0A

Yardım Razer Blackshark v3 pro hakkında..

Elimde halihazırda Logitech G Pro X mevcut. Son zamanlarda sol taraftan gelen seslerde bariz azalma var, ara ara yükseliyor ara ara düşüyor ve bu durum benim rekabetçi oyun deneyimimi olumsuz yönde etkiliyor. Bu yüzden Razer ürününe bir şans vermek istiyorum. 1. Klavyem ve farem Razer...
  5. MAH0A

Yardım En düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi için banka önerisi

En düşük faizi arıyorum. Tutar 150000 veya 200000 olacak, vade olarak 6 ila 12 ay düşünüyorum. Öneriniz var mıdır?
  6. MAH0A

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Nereden paylaşıldı sızıntı?
  7. MAH0A

Yardım CSFLOAT KRİPTO PARA ÇEKME NASIL YAPILIR?

Henüz bulamadım. Hala aramaya devam ediyorum. Çekenler nasıl çekiyor anlamış değilim.
  8. MAH0A

Yardım Stres testlerinden geçen RAM ler sistem yeniden başlatma da hata veriyor

Anakart: MSI X670E Carbon WIFI CPU: Ryzen 5 7600 RAM: G.SKILL TRIDENT Z5 ROYAL NEO 2x16 GB 6000MHz CL28 1.4V (Sk Hynix A-Die) Bellekleri EXPO ile kullandığım zaman hiçbir sorun yaşamıyorum. EXPO ayarlarını birebir aynı şekilde girdiğimde stres testlerinden geçen bellekler (Testmem5 90 dakika ...
  9. MAH0A

Benim sorum binance kimlik istiyor mu ve yaş sınırı kaç değil? Lütfen dikkatli okur musun?
  10. MAH0A

Hocam bende gözükmüyor sitenin kripto gönderim kısmı ya da bulamıyorum.
  11. MAH0A

DDR5 AMD 4x16 yapılmalı mı?

Sadece oyun için en az 5 yıl.
  12. MAH0A

Çekenler var hocam, var yöntemi o kesin ama nasıl
  13. MAH0A

Türkiye'ye normalde sadece banka ile ödeme yöntemi var. Ama bazı arkadaşlar kripto çekimi yapıyormuş. Bende komisyonlardan kurtulmak için kripto ile para çekme yapmak istiyorum. Nasıl yapıldığını bilen varsa aydınlatabilir mi?
Geri