mahallece01 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Gençer Gaming DA-C hazır kasa sistem siparişi

@GENCERGAMİNG HAYAL KIRIKLIĞISINIZ
  2. M

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

Abdullah abi lütfen bir daha sistem çıkarttığında bu şekilde insanların mahçup olacagı firmalarla iş yapma 1.000 tl fazla olsun en azından böyle rezillik olmasın saygılar
  3. M

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Abdullah abi de şaşırdı saçma sapan firmalarla işbirliği yapıyo ben böyle bir şey yaşamadım
  4. M

Ya kardeşim madem yetemiyorsunuz ne diye abdullah abiyle işbirliği yapıyosunuz bu nasıl bi mağdurluktur ya bi sistem alıcaktık site kasıyo atıyo saçma sapan ekran kartı yok diyo ne ***** bi firmasınız
  5. M

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

@GENCERGAMİNG hocam stok açılacak mı saat 9 da ? 3. parti gelicek mi
  6. M

3.parti gelicek mi 400 tane stock olduğunu söyleöişti abdullah abi bi alamadım Allah kahretmesin
  7. M

DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM DA C1

Gencer gaming de ekran kartıyla işlemci Stok yok diyo hani 400 tane vardı 2.seriden tırtladı firma kafayı yiycem
  8. M

DA sistem 100 stok 1 dakikada bitti

Abi az yavaş ya ln ihtiyacım var bekliyorum 1 saattir 30 saniyede nasıl bitebiliyor kafayı yiyicem
  9. M

Yardım Msi B450m pro-vdh max anakart uyumlu Kasa önerisi

Merhabalar bütcem max 1000 tl buna uygun düşük fiyatlı psu suz boş kasa önerir misiniz? anakartla uyumlu ne kadar düşüo olursa fiyatı o kadar güzel olur şimdiden saolun
  10. M

Yardım PSU olmadan kasa önerisi

Bütçe : 700 maksimum 1000 Arkadaşlar selam anakartım msi pro vdh max buna uygun kasa önerebilir misiniz lütfen şimdiden teşekkür
  11. M

Çözüldü✓ Siparişi iptal talep ettim ama iptalden vazgeçtim itopya

Konudan bağımsız benimde bir sorum olucak ben bir kasa siparis etmistim trendyoldan sonrasında ürünü alıp baktım ve anakartıma uyhun olmadigini gördüm sonrasında iptal oluşturdum sorum şu bu iptal süreci sancılı geçiyo mu problem yaratırlar mı bana daha önce deniyimleyen varsa yazabilir misiniz
  12. M

Yardım Wirless Adapter Önerisi

Forumda dolasirken birisi şu ürünü önermiş yorumlarına da baktım %90memnuniyet oranı vardı söyledim birtane ürün bu https://ty.gl/7oogt2zq6x
  13. M

Hocam 488 tl diyo şuanda akakce bana 😅
  14. M

Biz kullanamıyoruz herhalde hocam ne önerirsiniz uygun mu benim paylaştıgim ürün yoksa siz ne önerirsiniz
Geri