Selam bir çözüm yöntemi bulabildin mi? Ben dün tüm testleri tekrardan yaptım Öncelikle OCCT testleriyle ekran kartı ile işlemciyi ardından da güç kaynağı testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. Ardından windowsun kendi içerisinde olan Windows bellek tanılama yazılımı mevcut buradan da ramleri...
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve inan bana denemediğim yol kalmadı. Riota ticketta attım bir boka yaramıyorlar adamın önerdiği şey baştan sona saçmalıktı.
arkadaşlar selamlar genel olarak tarayıcıdan hangi videoyu açarsam açayım video beyazlaşıyor anında scrolla gidip gelince anlık düzeliyor ama izlemeye devam edince beyaz kalıyor farklı tarayıcılarda da denedim aynı sorun devam etmekte yardımcı olur musunuz
arkadaşlar merhaba bilgisayarım henüz bugün elime ulaştı daha yeni pc. asus monitörde sipariş etmiştim fakst her şeyi denememe rağmen hala dp sinyal yok hatası alıyorum. kabloları çıkartıp taktık ekran kartını söküp taktım yeniden başlattım ramleri söküp temizleyip taktım ama hala sinyal yok.
arkadaşlar ben razer basilisk hyperspeed x mouse aldım eve gelip mouseu kurdum aynı zamanda bluetooth 5.0da aldım masaüstü pc için ama mouseu hareket ettirirken ekran çok akılıyor kabloluyu takınca böyle bir sorun yok lütfen yardım eder misiniz?
1687865392
takılıyor yazmak istemiştim
https://www.mediamarkt.nl/nl/product/_medion-akoya-e14409-md62157-1741267.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
Sadece lol oynicam ondan istiyorum.