Öncelikle selamlar sorum başlıktaki gibidir bugün driver booster ile driverlarımı güncelledikten ve sistemi yeniden başlattıktan sonra ses gelmediğini fark ettim ve denetleyiclerde realtek audionun olmadığını farkettim yardım ederseniz sevinirim.
5600 çok güçlü bir işlemcidir ve piyasadaki nerdeyse bütün ekran kartını destekler yani 4090 gibi tank bir kartı takmazsan tabii ki de darboğaz yapmaz
1677509158
ve evet arkadasın da dediği gibi paranı çöpe atma 5600x ile 5600 aynı
Dostum şuan elimde 20 tllik bim mousepadi var kenarları dikişsiz ve 1 yıla yakındır kullanmama rağmen açılmadı. 2.si dikişsiz aldım bir daha almam lafını neye göre değerlendiriyorsun?
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. 150 tl bütçem var indirimdeyken dikişsiz versiyonunu alayım diyorum. Birçok kişi dikişsiz alınmaması gerektiğini savunuyor ancak böyle bir markanın sorun yaratacağını düşünmüyorum. Kullananlar varsa, başka önerileri olanlar varsa yazabilir. İyi günler...
Valla bilemedim yaa çok arada kaldım. Forumlarda Scope Rx den yana olanlar fazla. xpgnin bilek desteği ses tekerleği, rxin optik switchleri ve tepki süresi çok iyi bilemedim