Mahmut esat isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hayalinizdeki Araç !

2. M

Yardım Rx570 4gb ekran kartımda bir sorun var

Niye yanlış bişeymi yapmışım
  3. M

Ters değil eminim
  4. M

Gayet yumuşaktı 1716106266 Aslında şuan kart çalışıyor ama fanlar hiçbir şekilde dönmüyor e.k. fazla ısınıp kendini korumaya alıyor heralde
  5. M

Kulak temizleme şeysine kolonya damlatıp chipseti temizledim soğutucu bloğu ve plastik kasayı suyla yıkadım kartın geri kalanını fırçayla temizledim 1716106055 Fırçada hafif kolonyayla nemliydi
  6. M

Dümdüz bakım termal macun ve pedleri değiştirdim yumuşak bi fırçayla tozunu aldım kapattım
  7. M

Msi armor 2x rx570 4gb ekran kartım var Ekran kartını genel temizlik için içini açtım temizleyip macun sürüp kapattım pc ye taktığımda yükte değilken bi sıkıntı yok ama yüke bindiğinde yarı yarıya düşük fps veriyor normalde 120W güç çeken kart 50 60W güç çekiyor ve çok hızlı ısınıyor görüntü...
  8. M

Bilgisayarım kaç para eder

Bununla alakalı fikri olan varmı
  9. M

Donanımsal problemi yok dedim ama youtube da fln %100 seste böyle sesin patladığı çok yükleldiği yerlerde monitör kendini kapatıp açıyo sesi 75 80 yapınca aynı yerlerde bişi olmuyo bence monitörle alakalı oyunlardada oluyo
  10. M

4 5 az delimi
  11. M

Pc özellikleri: Ryzen 5 2600 Msi armor rx 570 4gb Msi b450m-a pro max Gskill 8 gb 3000 mhz Adata 480 gb ssd Corsair vs550 550w psu Corsair spec 05 kasa 4 senedir aktif kullanıyorum kasanın bir usb si çalışmıyor kasa kozmetik olarak 10/6 fln donanımsal bi sıkıntısı yok
Geri