Mahmut Koçyiğit isimli üyenin son içerikleri

1. Mahmut Koçyiğit

40-45 Bin TL'ye Laptop Önerisi ?

biraz zorla şunu al https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-intel-core-i5-14500hx-16gb-512gb-ssd-rtx5050-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-83je0128tr-512-gb-16-gb-fiyati,1618463636.html
  2. Mahmut Koçyiğit

Bu 2. El Parcalar Sizce Alınır mı

şuan çok iyi çoğu oyunda 2k oyun oynarsın ilerde psu şart ama ve pazarlığı unutma hocam ne kadar az o kadar iyi
  3. Mahmut Koçyiğit

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li 489 TL

tutku nun üzerine tanımam
  4. Mahmut Koçyiğit

b650-mr yazısında link koymuştum ama nette ararken asus b650 m-r diye aratabilirsin 1787836061...
  5. Mahmut Koçyiğit

🔥İndirim 🔥 Uygun Fiyata Düşen Apple Ürünleri - Amazon Depo 🔥

bir kordon 8000₺ mi ve ikinci el :oops:
  6. Mahmut Koçyiğit

anakart olarak şunu al b650-mr diğerleri şimdilik idare eder aslında psu yu daha iyi bişey bulabilirsen onu al yoksa xpg başlangıç olarak idare eder seni ama mutlaka güzel pazarlıklar yap olabildiğince indirmeye çalış
  7. Mahmut Koçyiğit

9060 ın 16gb lığına bak hocam 5060 ı boşver
  8. Mahmut Koçyiğit

Bilgisayarımı Ne Kadara Satabilirim ?

öyledir tabi hocam piyasadan uzak kalınca pek fiyat bilgisi olmuyor :giggle:
  9. Mahmut Koçyiğit

Itopya Kendin Topladan Bu PC Alınır mı

söylediğin oyun basit bir oyun hocam herhangi bir ekran kartıyla oynayabilirsin bütçeni bilmiyorum ama indirimleri takip ederek güzel ekrantları alabilirsin 9060xt 16gb vs gibi 1787811344 kasa gereksiz pahalı olmuş gibi biraz kısabilirsin anakartta aynı şekilde anakartı 650m-r indirebilirsin...
  10. Mahmut Koçyiğit

evet hocam hepsiyle beraber ekran kartı içinde normalde vermezler belki piyasada ama 15 diye düşündüm
  11. Mahmut Koçyiğit

akakçe verilerine göre konuşuyorum hepsi 78000₺ yapıyor en az 65 e gider
  12. Mahmut Koçyiğit

Üzer hocam pek tatmin etmez sinir olup kendini daraltacağına biraz daha bütçe ayırıp daha bir şey almalısın
  13. Mahmut Koçyiğit

o ekran kartıyla olmaz bu sistem ikinci güzel kartlar var onlara bakmalısın
  14. Mahmut Koçyiğit

🔥İndirim Kiwi 7494 Portatif Sogutucu 1499tl

beko ac6030 serisini almıştım buna benzer sulu soğutma bir faydasını görmedim tam tersine odayı daha çok nemlendirdi bunun nasıl bir faydasını görürsün bilemem
Geri