Mahmut81 isimli üyenin son içerikleri

1. M

game pass crysis 3 de türkçe desteği var mı

game pass üzerinden crysıs 3 indirdim oyunda dil ayarlarını bulamadım türkce desteği var mı oynda
  2. M

Xiaomi Redmi Note 9 sürekli restart atıyor

Hocam sorunu cozdunuz mu ? Nasıl hallettiniz? 1672082778 Aynı sorunu yaşıyorum şu an
  3. M

Xiaomi redmi note 8pro sorunu

Fastfoot yazısı ve bir resim geldi ekrana başka bir şey yok seçenek gibi 1672081772 Hocam geri redmi yazısına döndü ve yeniden gelip gidmeye basladı
  4. M

Fastboot yazısı geldi hocam ama hiçbir seçenek yok ekranda fastboot yazısı ve bir resim var
  5. M

Evet redmi yazisı gidince basıyorum ama hala gidip gelmeye devam ediyor
  6. M

Hocam reboot etmek için menü yu acamadım ses açma tuşu ile güç tuşuna basdım fakat acamadim
  7. M

Şarj da mı bırakayım hiç bir şey çare etmiyor. Sürekli yeniden baslatıyor
  8. M

Hayır
  9. M

Arkadaşlar telefon normal bir şekilde çalışırken birden kapandı ve kendini sürekli yeniden başlatıyor. Redmi yazısı geliyor 2-3 sn beklioyor sonra kapanıyor ve yeniden redmi yazısı geliyor yaklaşık 20 dk dir bu durumda ne yapabilirim ? Yardım edebilir misiniz?
  10. M

Msi x570s edge max wifi chipset ısınma sorunu

Sistemimde ekran kartı ve ssd eksik Boşda calıştırdım biraz ve chip set in pasif sogutmasına dokundugumda ısınmış olduğunu fark ettim sıcaklığı nı tam olarak bilemiyorum normal mi?
  11. M

Rx 6800xt vs rx 6800

Arkadaşlar bu iki model den birini dusunuom ama rx6800xt daha pahalı bu kadar para vermeye değer mi? Rx 6800xt xfx merc : https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-speedster-merc-319-rx-6800-xt-rx-68xtalfd9-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,1037057637.html Rx 6800...
  12. M

Arctic lq freezer 2 360mm sivi sogutma montajı

Hocam hallettim anakartımda switch varmis onu acinca oldu
  13. M

1670585487 1670585555 Hocam fotoğraf atmaya calistim fakat atamiyorum fanın birini soktüm 3 tane kablo var biri guc için geri kalanlar rgb sanırım anakarta montajladım rek fanı fakat calismadi rgb
  14. M

Tamam eve gidince deneyeceğim suan okuldayım tekrar yazicam
  15. M

2 tane kablo cikiodu pompadan onlari taktim
Geri