bu saatten sonra ne ekipman alcaksam direkt trendyola bakıcam hiç farketmiyor mouse klavye veya başka bişey direkt tek yolum trendyol neye ihtiyacım olsa alcak olsam sürekli indirimde ne mağazaya git seç beğen mevzusu var ki mouseları denettirmiyor hiçbir mağaza zaten ee trendyoldada deneyemiyom...
Dostum emin olmamakla beraber sadece geçen gördüğüm windows 11 in son güncellemelerinde bazı problem olduğuna dair bir haberden bahsedebilirim. Ama tam olarak neden kaynaklandığına dair aklıma bir fikir gelmedi.
Bir keresinde uyuyordum küçüktüm, gecenin bir yarısı uyandım ranzanın en üstündeydim. Boşluğa baktım kapı da aralıktı. Odam annemlerin odasına bakıyordu. Ev karanlık ama odanın dışına bakınca annemlerin dolabının aynasını görebiliyordum ayak taraflarını sadece. Yani işin özü aynaya hem annemin...
sağlam bir sermaye gerek ondan önce şirket kültürünü ve işleyişini öğrenmelisin. işin dinamiklerini bilmelisin. talep oluşturmalı ve reklamını iyi yapmalısın ki insanlar ihtiyacı yoksa bile popüler kültüre uyup alsın. önce kendini işletme tarafında geliştir sonra pazarlama ve analiz tarafına kay...