Haklısın. Bende anlamıyorum açık dünya yarış oyunu dediğin 30-40 dolar olması lazım. Nintendo zaten baya para kazanıyor özellik açısından falan iyi ama pahalı oyun olayı çok sinir bozucu.
Selamlar evet Switch 2 sızıntıları gerçek oldu ve baya oyunlar falan geldi Switch 2 özel. Mario Kart World, Donkey Kong Bananza, Zeldanin yeni oyunu, Kirby Air Ride 2 Aklıma gelen bunlar. Ve C butonu discord tarzı bişey çıkarmışlar Sesli arama Ekran Paylaşımı Ve Kamera (Parayla alınıyor kamera...
Arkadaşlar selam 2024 yılında çıkan bir anime önerir misiniz? ironi anlamda high school dxd falan yazmayın normal aksiyonlu bir anime önerin tek ricam bu
Selam arkadaşlar bugünlerde pek uykumu alamıyorum geç saatlerde uyanıyorum ve çok yorgun gibi hissediyorum kendimi bunun için bir öneriniz varmıdır?????
Arkadaşlar selam adım Mahmut 13 yaşındayım 8.sınıfım ve engelliyim özgüven desen 0 derslerim orta düzeyde pek fazla arkadaşımda yok derslerim iyi ve fazla arkadaşımın olmasını istiyorum nasıl kendime Çeki Düzen vermeliyim?