sağolun hocam, o zaman bu kulaklığı elimde tutayım h2002p yi yaptırabilirsem ucuza satarım, hem ben fazlalıktan kurtulmuş olurum hemde alan kişi ucuza aldığı kulaklığı uzun süre kullanır diye tahmin ediyorum..
hocam hayatımda lehim hiç yapmadım. elektrikçiyemi götüreyim bilgisayarcıyamı veya nerde yapılırkine
1755388085
birde yukarıda açıkladığım h2039bg hakkında ne düşnüüyorsunuz hocam ? sizce "çok iyi fiyata yakalamışsın kaçırmak aptallık olur" gibi bir ürünmü ?
@Silco hocam herhangi bir bilgi birikiminiz varmı bu konu hakkında ? bu arada eğer bu yapılırsa sanırım h2039bg mi iade edicem onuda aslında iyi fiyata yakaladım 1400 tl ye ancak kablosuza gerek olmadığını fark ettim. fiyatı ne kadar iyi olsada h2002p m le aynı kalitede ancak hala bilemiyorum...
e yooso ile ilgili tecrübeliyim beklentilerimin üstünde bir performansla geldi, bende x44 ü var gayet memnunum gerek driver gerek hafifliği gerek tutuş açısı
1755387225
iyi ne kelime hocam mükemmel :D
h2002p vardı bende mikrofonunu kopardım yanlışıkla, içini açıp çıakrdım mikrofonu uzun zaman öyle kullandım. şimdi tekrar açtım bir kaç yerini temizledim ancak temizlerken biraz çiziklerde oluştu. elektrikçiye götürsem lehimleme işlemiyle yapabilirmi mikrofonumu ? @OrnFox @drakathx