mahmutt1 isimli üyenin son içerikleri

1. M

SIVI SOĞUTMA FAN ARIZASI

Hocam bu fanı hangi tarafa doğru takmam lazım
  2. M

SIVI SOĞUTMA FAN ARIZASI

Sağolasın hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/764171/thermalright-tl-m12qw-argb-120mm-beyaz-kasa-fani/ Bunu alıyorum
  3. M

SIVI SOĞUTMA FAN ARIZASI

Arasındaki fark ne hocam. bunlar kasanın RGB fan ile uyumlu oluyormu. çok bir bilgim yok kusura bakma.
  4. M

SIVI SOĞUTMA FAN ARIZASI

Fanın hangi modelini aldınız acaba ? Bende değiştirmelimiyim 3 fanıda hiç garanti falan uğraşasım yok
  5. M

Bitfenix Cube 360 ARGB sıvı soğutma nasıl sizce?

Ne yaptınız hocam benim 1 ay olucak alalı orta fan arızalandı
  6. M

SIVI SOĞUTMA FAN ARIZASI

7. M

SIVI SOĞUTMA FAN ARIZASI

Sa.Sıvı soğutmanın orta fanı arızalı galiba dönünce sesli şekilde uğultu yapıyor fanı değiştirmem lazım ama hangi fan almalıyım nasıl takmalıyım bilemiyorum çok bir bilgide bulamadım Sıvı soğutucu: Bitfenix Cube v2 360 Beyaz ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  8. M

SIVI SOĞUTMA FAN SESİ SORUNU

Sıvı soğutmanın orta fanı ses yapıyor ne yapmam lazım bir hız arası yapıyor düşük hızlarda yüksek hıza çıkınca ses gidiyor
  9. M

Sistem tavsiyesi ve parçaları hk

Hocam aynı sistemi s11 aldım şuan kargoda anakart ram ssd bileşenler dediğiniz çok garip ama taksit seçeneği var diye aldım yoksa imkansız bu sistemi almazdım.sistem gelince tekrardan değerlendiririm.
  10. M

INTEL ARC580 ALINIR MI?

Yakşamlar. İTOPYA da böyle bir sisteme denk geldim: https://www.itopya.com/kuarkfriday5intelcoreultra5225fintelarcb58012gb16gbddr5500gbnvmem2ssdoe_h31232 SİZCE alınır mı? fiyat baya uygun geldi. 4060 16GB denk deniliyor.Hikayeli oyun vb oyunları rahatlıkla açar mı? Ve darboğaz olur mu işlemci...
  11. M

Donanımarşivv Storyy

1764075815 👆
  12. M

Donanımarşivv Storyy

donanımarviş stsinde paylaştığı 9070 sistemi satışa paylaştımı 1 saat olmuş atalı görmedim ?
Geri