MAHMUTTUNCEV isimli üyenin son içerikleri

1. M

6500-7000 lira arası monitörlü hazır sistem önerisi yapar mısınız

Bilgisayar almak istiyorum ama piyasa malum 6500-7000 tl arası monitörlü pc önerisi yapar mısınız şimdiden teşekkürler
  2. M

Bu toplama bilgisayar alınır mı el atarsanız sevinirim.

Merhaba linkini bıraktığım bilgisayar alınır mı yoksa beklemeliyim https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/carbon-s1/
  3. M

5700-6200 arası monitör dahil sistem önerir misiniz?

Ben bilgisayar almak istiyorum ama piyasa malum genel olarak güncel oyunları oynamak için 5700-6200 arası sistem önerir misiniz şimdiden teşekkürler
  4. M

Twitch yayıncılığı için Ryzen 5 1600 + GTX 1650 sistemde kaç P ve bitrate kullanmalıyım?

Merhaba arkadaşlar twichde yayın yapmak istiyorum yayın için kaç p ve kaç bit vermem gerekir. Yada yayın yapabilir miyim? şimdiden teşekkür ederim Sistem özellikleri ektedir; AMD Ryzen 5 1600 İşlemci GIGABYTE GTX 1650 4GB Ekran Kartı GIGABYTE A320M S2H Anakart ADATA SU630 240GB SSD (2)XPG Gammix...
  5. M

Ryzen 5 İşlemci için Anakart Önerisi

teşekkür ederim yardımın için
  6. M

ryzen 5 3600 işlemci kullanmayı düşünüyorum.Bütçe ise parçalara göre değişebilir hocam
  7. M

genelde yazılım ile uğraşıyorum ve ara sıra volarant veya pubg gibi oyunlar oynuyorum
  8. M

Merhaba arkadaşlar amd ryzen 5 e kullanabileceğim F/P anakart önerisi yaparmısınız?
Geri