mahmutypr isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Metro Saga Bundle PC 25 TL ! (3 OYUN + DLC)

hangi sırayla oynanıyor
  2. M

Yardım Steam paylaşımlı hesap

dostlar steam paylaşımlı hesaptan oyun alıcam da daha önce hiç almadım gamesatis vb siteler güvenilir mi? veya alacağım oyun vs virüslü olur mu?
  3. M

Yardım Tt internetim göründüğü gibi değil

dostlar internet hızım ekte görüldüğü gibi fakat oyunlarda ping giriyor ve indirme yaparken saniyede ancak 1 mb indiriyor sebebi ne olabilir?
  4. M

Çift monitör kullanırken pencere sürükleme ekranını nasıl kapatırız ?

Valla bilmiyorum knka umarım biri yardımcı olur.
  5. M

COK ACİL NOTEBOOK ONERİSİ

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-aspire-5-a515-57-57ur-nx-kn4ey-002-i5-12450h-16-gb-512-gb-ssd-uhd-graphics-15-6-full-hd-notebook-fiyati,757820182.html şu güzel gibi
  6. M

Yardım Çift ekran kartlı laptopda varsayılan ekran kartı sorunu

oradan da yaptım olmadı oyunla ilgili bi problem heralde. mux yok heralde
  7. M

Yardım Çift ekran kartlı laptopda varsayılan ekran kartı sorunu

Dostlar laptopumda çift ekran kartı var. Biri amd diğeri rtx3060 mafia 3 oynarken varsayılan ekran kartı amd seçiliyor ve düşük performans alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  8. M

Visual Studio 2022 de python da form varmı

Yanıtın için saol. Şimdi araştırdım bunun gibi isstiyorsam pyqt5 ile qt designer da hallaedebiliyorum. Tkinter çok iyi kütüphande değil ve tamamen özgür olamıyorsun onda.
  9. M

windows 11 key nerden alabilirim

trendyoldan uygun fiyata var alabilirsin
  10. M

Visual Studio 2022 de python da form varmı

Dostlar Visual Studio 2022 de Python dilinde aşağıda görüldüğü gibi form açılabilir mi? Acil yardım Lazım açılmazsa da buna benzer ide uygulama önerisi olan var mı?
  11. M

Can sıkıntısına derman olacak oyun önerisi (Düşük sistem var)

knka cod 2 , cod mw1 , bf2 var multiplayer yapabilirsin
  12. M

Öneri Ucuz oyun hesap önerisi

Dostlar uzun süredir pc istiyordum. Sonunda anca alabildim . Ücretsiz veya az maliyetle istediğim oyunu oynayabileceğim platform veya hesap var mı?
  13. M

Ürün anahtarını devre dışı bırakma

Eski pc deki windows anahtarını nasıl yeni pc de kullanabilirim? Pc mi değiştim ve windows anahtarı diğer pc de kaldı ve yeniden para vermek istemiyorum. Nasıl yapabilirim?
  14. M

Yeni aldığım pc de ektan kartının tam çalışmaması

Dostlar yeni gaming laptop aldım 2 tane ekran kartı var 2 + 6 şeklinde ve oyun oynarken 6 gbliğin %60ı ve 2 gbliğin %30 u kulanılıyor ve valo da yüksek ayarlarda 150-200 arası alıyorum normal mi? 16gb ram ve ryzen 7 5800h var
Geri