tabii ki anakart dahay iyi olmuyor fakat vram sayısı olsun usb 4 olsun aynı fiyata almak varken bir tık daha iyisi sonuçta aynı fiayta almış oluyorum birde asus rogda ram slotları siyahtı ben full beyaz almış oldum
x870 b850 den daha önde hemde aynı fiyata full beyaz olunca x870 i seçtim ben fiyat farkı yoktu
1755148276
ne kadar tuttu senin ürünlerinide paylaşırmısın :)
Estetik güzellik olarak on numara sistem yapmak istedigim bütcemin yetmediği için biraz daha kısıtlı bütçeyle beyaz sistemi bende yaptım ama seninki çok daha estetik ve güzel bir sistem olacak
Teşekkürler sıvı soğutma elimde değil zaten büyük ihtimal iade edicem o thermalright kullandınız mı daha önce
1754840948
Beyaz olması önemli benim için 5070 ti takıntım yok beyaz modelleri arasında 12 bin TL oynuyor
daha siparişim gelmedi yarın gelecek
1754407327
hocam anakartı daha üst bir segment beyaz almama gerek varmı yoksa sizin önderdiğinizden devammı birde beyaz psu önerisi rica etcektim
beyaz psu 360mm beyaz sıvı sogutucu ve anakart önerecek olan varmı ? yada bu https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b850-eagle-wifi7-ice-8200mhz-oc-m2-am5-atx-anakart-p-55289 anakart uygunmu
Fps odaklı oynuyorum fakat 2 monitör kullanıyorum diğer monitörümde iş takibi yapıyorum çok bölünme oldugundan 7800x3d saf güç oyun için ama ben hem oyun oynarken hem iş takibi yapıyorum bundan kaynaklı ryzen 7 9700x tercih ettim eksik bileşenleri alırsam tamamlanacak