acaba elinizde gösterebileceğiniz bi hazır sistem falan var mı bu fiyata yada altına çünkü sadece csgo gta v falan oynicam eğer oluyorsa aşağısına bile tamamlamak isterim çok anlamıyorum bu işlerden
Elimdeki GTX 1050 2GB ekran kartı ile Csgo Gta V için sistem önerilerinizi dinlemeye hazırım arkadaşlar ben bu ekran kartını eski sistemimde kullanmıştım yeni sistemimde de kullanmak istiyorum sonuçta 1050 gb ile cs:go ve gta 5 i normalde de karşılıyor ama eğer harbiden mantıklı önerileriniz...
Aslında çok büyük oyunlar oynamam ara sıra arkadaşlar ile csgo gta v falan gireriz yani ona uygun bir şeyler önerebilirsiniz
1658594660
Evet evet dediğiniz oyunları oynuyorum yani diğer parçaları alıp yine bu oyunları oynatacak bi sistem kaça patlar acaba
Başlıkta belirttiğim gibi elimde bir ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 2GB bulunmakta. Bunu 2016 da almıştım o zamandan beri iyi götürdü ama bilgisayarımda sorunlar çoğalınca bütün parçaları sattım. Bir tek bu arkadaş hariç :) şimdi sormak istediğim elimde 8-9 k bütçe var ve bu ekran kartını nasıl...