mainparkbaby isimli üyenin son içerikleri

1. M

Elimdeki GTX 1050 2GB ekran kartı ile Csgo Gta V için sistem

Böyle olayları nerelerde bulabilirim özel bi günü saati falan var mdır acaba
  2. M

acaba elinizde gösterebileceğiniz bi hazır sistem falan var mı bu fiyata yada altına çünkü sadece csgo gta v falan oynicam eğer oluyorsa aşağısına bile tamamlamak isterim çok anlamıyorum bu işlerden
  3. M

Elimdeki GTX 1050 2GB ekran kartı ile Csgo Gta V için sistem önerilerinizi dinlemeye hazırım arkadaşlar ben bu ekran kartını eski sistemimde kullanmıştım yeni sistemimde de kullanmak istiyorum sonuçta 1050 gb ile cs:go ve gta 5 i normalde de karşılıyor ama eğer harbiden mantıklı önerileriniz...
  4. M

Çözüldü✓ Elimdeki ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 2GB ekran kartı ile ne yapılır ?

Sizce nasıl bir sistem yapabilirim Mesela şu aralar görüp beğendiğiniz bi hazır sistem yok mu
  5. M

Çözüldü✓ Elimdeki ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 2GB ekran kartı ile ne yapılır ?

Aslında çok büyük oyunlar oynamam ara sıra arkadaşlar ile csgo gta v falan gireriz yani ona uygun bir şeyler önerebilirsiniz 1658594660 Evet evet dediğiniz oyunları oynuyorum yani diğer parçaları alıp yine bu oyunları oynatacak bi sistem kaça patlar acaba
  6. M

Başlıkta belirttiğim gibi elimde bir ASUS Phoenix GeForce® GTX 1050 2GB bulunmakta. Bunu 2016 da almıştım o zamandan beri iyi götürdü ama bilgisayarımda sorunlar çoğalınca bütün parçaları sattım. Bir tek bu arkadaş hariç :) şimdi sormak istediğim elimde 8-9 k bütçe var ve bu ekran kartını nasıl...
Geri