Major isimli üyenin son içerikleri

1. Major

1000 TL kulak ici bluetooth kulaklik onerisi

Redmi Buds 5 amazondan 1016 tl'ye almıştım 1757623557 Yanılmışım şuan çok daha fazlaymış
  2. Major

Minecraft premium satan yokmu

ESTAĞFURULLAH HOCAM ÖYLE DEĞİLSİNİZ
  3. Major

Minecraft premium satan yokmu

İNŞALLAH alırsın kardeşim SUPANALLAH
  4. Major

21 yaş erkek 17 yaş kız sevgili olabilir mi?

Hayır dostum yanlış biliyorsun, 'pedophilia'ye girmiyor. Uygun değil diyebilirsin ancak yanlış bilgilendirme yapmanın lüzumu yok.
  5. Major

Evin onunde kurban kesen kisi nereye sikayet edilir

Polisi arayın tabii
  6. Major

Uzaktan İlişki, Doğum Günü Hediyesi, O

Yok değilim, neyden ne çıkarıyorsunuz acaba, aramızda çok büyük iletişimsizlik var farklı dil konuşuyoruz sanki. Senin de bayramın mübarek olsun reis ♥️
  7. Major

O benim sevgilim ne diyon 😡
  8. Major

Tabi, sizin için tüm konu kamyon devirmekten ibaret değil mi? Sperm ve yumurta. Abi beni anlayamayacağının farkındayım, keşke biraz kitap okusan, gerçi ne fark eder? Senin için ben tesadüfen karşılaştığın bir forum üyesiyim, ben senin için bir şey ifade etmezsem, anlamakta zorlandığın...
  9. Major

Abi sen aşkın ne olduğunu bilir misin, sen hiç sevdin mi? Çoook desene, sevgilin güzel miydi bari? Belki de seni seviyordu... onu herhalde çok kucakladın... Geceleri buluşur ve öperdin değil mi? Bir kadını öpmek hoş şeydir, hele adam genç olursa... Belkide sevgilin seni sevmiyordu... O zaman ne...
  10. Major

16 abi deme öyle evleneceğim ben onunla qkdbskxbsks
  11. Major

Teşekkür ederim.
  12. Major

Sevgilimin doğum günü yaklaşıyor ne yapıcam bilmiyorum Hiç görüşmedik, farklı şehirlerdeyiz. Birlikte fotoğrafımız yok ama ayrı ayrı fotoğraflarımızı koyabileceğimiz bir hediye öneriniz varsa o da olabilir. Kendisi benim hediye alacağımı bilmiyor ama onun kalbini çalacak bir ya da bir şeyler...
  13. Major

Matematik bilen dostlar yardım

Evet. Köşelerdeki her bir açıyı ne olduğu farketmeksizin say ve n yerine yaz çünkü kenar sayısı n demek. zaten köşe sayısıyla kenar sayısı eşittir yani kenar ya da köşe dememe bakma sen. Her köşede bir açı olduğuna göre köşe sayısı açı sayısı demek. O 3 tane 100, 110 ve 120'den geliyor, diğer x...
  14. Major

Ne demek ♥️
  15. Major

Ekte.
Geri