MAK. isimli üyenin son içerikleri

1. M

ASUS vg247q1a VA panel aldım fakat görüntü çok pixel pixel nasıl düzeltebilirim?

Hocam masaüstündeki oyunlarımda pixel pixel gözüküyor, tam pixel pixel denemezde oyun hamuru gibi bulanık duruyor.
  2. M

ASUS vg247q1a VA panel aldım fakat görüntü çok pixel pixel nasıl düzeltebilirim?

Merhabalar bu gün ASUS un vg247q1a model monitörünü aldım bilgisayarıma bağladım bilgisayarımda ortalama bir kasa çok sıkıntı edeceğini düşünmüyorum ama görüntü çok pixel pixel çıkıyo discord logosunun üstündeki pixelleri sayabiliyorum, bu nasıl düzelir bilen var mı?
  3. M

Bu bilgisayarı inceler misiniz?

Merhabalar, İtopyadan topladığım bu sisteme bi bakabilir misiniz? uyumluluklarda sııntı çıkar mı vs veya bu fiyata uygun mu. https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-17084_1-64_1-10574_2-20544_1-23733_1-12823_1-23329_1
  4. M

1000₺ yi aşmayacak red switch kompak klavye

Merhaba, önerdiğiniz 1000₺ altı red switch ve ya brown switch de olur kompak klavye var mı? Biliyorum istedğim özellikler ile fiyat arasında çok uçuk bi tutuşmazlık var ama bütçem bu kadar.
  5. M

Bu bilgisayar kasası iyi mi?

Bu kasa fiyatına göre nasıl?
  6. M

Bu bilgisayar iyi mi?

Merhabalar öncelikle bilgisayar hakkında çok bir bilgim yok, sadece temel konuları biliyorum. Teknosa'nın sitesinde bir kasa gördüm ve güzele benziyordu, fakat tam emin olamadım yorumlarsanız sevinirim. • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 • Anakart: ASUS Prime B450MK II • Ekran kartı: ASUS RX 6700 XT...
  7. M

Bu bilgisayar 15,5k ya değer mi?

Merhaba bilgisayar hakkında temel bilgilerim var elimden geldiğince iyi bir sistem toplamaya çalıştım, bu sistemi değerlendirmenizi rica ediyorum. Hepsi 15,5k tuttu. -AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci -ASUS DUAL GeForce GTX 1660 SUPER OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit...
  8. M

10K ya alınabilecek en iyi sistem nedir?

Merhabalar, 10K bütçem var alınabilecek en iyi sistem nedir?
  9. M

Bu PC alınabilir mi?

Merhaba, bilgisayar parçaları konusunda az bilgim var, bu yüzden sormak istedim, bu PC alınır mı?
Geri