Makarony06 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Furmark testi yaptım Asus tuf gaming 3060ti 8gb

Ama nedense bazen nadiren de olsa PC kendini resetliyir işlemci AMD ryzen 5 5600x psu hatırlamıyorum kaç wat birazdan bakar söylerim acaba gücü mü yetmiyor diye düşünüyorum 1774377925 PSU 650w ama bronz mu göremiyorum thermaltake markası yeter mi sizce
  2. M

Furmark testi yaptım Asus tuf gaming 3060ti 8gb

İsi değerleri nasıl sizce thermal macun değistirme zamanı gelmiş midir sizce ikinci el aldım ve adam hiç değiştirmemiş
  3. M

Anlamadım yardımcı olun

NEDEN herkes DE RTX 5060 8GB SISTEM VAR YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM EĞER ABDULLAH ABİ RTX 5060 8G EKRAN KARTI SORUNLU DEMISTI COK ISINIYOR DEDI DIYE HATIRLIYORUM VE FPS DUSUSLERI YASIYOR DEMISTI HERHADLE BUNU DEMESINE RAĞMEN NEDEN HERKES RTX 5060 8GB SATIYOR ANLATABILIR MISINIZ
  4. M

30.000 TL Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

sadece kasa
  5. M

30.000 TL Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Ben bir sistem alacm 30.000 TL limitim var nasıl bir sistem önerirsiniz oyun odaklı guncel oyunları oynayabilecek ve ömürlük bir sistem arıyorum lütfen yardım edin
  6. M

Abilerim kardeşlerim benim 30k bütçem var

Ben bir tane buldum ama iyi mi kötümü bilemiyorum abi yaa sence nasıl abi
  7. M

Abilerim kardeşlerim benim 30k bütçem var

bana alınabilecek en iyi sistem hangisi ve ne önerirsiniz bu ay sonu alacam oyun odaklı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim
  8. M

Klavye onerisi olan var mi guzel bir tane önerir misiniz şimdiden teşekkür

Yeni ekipman dizmek için sizden bir öneri istiyorum bana klavye önerisi olan var f/p odaklı bütçe 2300 civarı falan
  9. M

8000 Hz Mouse Kullanımı ve Sistem Uyumluluğu

180 1748114393 Yani anladığım kadarıyla 8000 hz sabit değil yeni nesil mouse larva yazılım.var çoğunda yazılımindan düşürebilir yani doğru mu 1748114916 Peki önerdiğin 8k hz bir mouse var mı
  10. M

8000 Hz Mouse Kullanımı ve Sistem Uyumluluğu

Öncelikle selamın aleyküm iyi akşamlar ben bir mouse alacam benim sistem ozelliklerim biraz düşün sırasıyla şunlar İşlemci: intel i5 3470 Ekran kartı: NVDIA GT1030 2GB Ram: 4x4 8 GB 8000 hz mouse alsam işlemciye yük bindiği zaman fps düşüşü yaşar mıyım bir de diyelim ben 8000 hz mouse aldım...
  11. M

Yardım Benim eski bir pc var bileşenleri alta yazdim yardim eder misiniz

Battlefield 1 de orta ayarlarda 45 50 fps falan alıyorum ama ışıklandırma ile fxa kapatınca 60 70 fps alıyorum orta ayarlarda
  12. M

Peki 1050 ti dar bogaz yapmaz demi
  13. M

Selamin aleyküm İşlemci intel core i5 3470 Ekran karti suanlik gt 1030 2 gb Ram 8 1660 mhz olması lazım Güç kaynağı 550 w 80 plus bronz Anakarti hatırlamıyorum ama ddr3 ben bu sisteme kafamda rx580 ekran karti var eklersen dar bogaz yapar mı ve önerdiğiniz darboğaz yapmayacak bir ekran...
Geri