Makas09 isimli üyenin son içerikleri

1. M

2k OLED Panel Monitör Tavsiyeleri 180 hz yada 240 hz

Konuyla ilgili sitede baktım fakat biraz eski tarihli olduğu için ya ciddi fiyat değişimine uğramış yada stokta kalmamış. Konuyla ilgili sizlerden giriş orta ve üst segment olarak 3 monitör tavsiyelerinizi bekliyorum ayırdığınız vakit için şimdiden teşekkür ederim
  2. M

MART Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Sayende canavar gibi pc monitörüm oldu ama bu pc karşısında balkon sandalyesiyle oturuyorum güzel bir koltuk indirimi olmaz mı?
  3. M

Şubat Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Abdullah kardeşim sayende cillop gibi 3060 lı pc topladım ama karşısında balkon sandalyesiyle oturuyorum pc kalkıp gidicek güzel bir koltuk indirimi olmaz mı?
  4. M

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Ips panel 144 yada 165 hz 23 inç civarında 1300 1500 TL bandında bu kur fiyatlarında imkansız ama yaparsan sen yaparsın vur kır parçala bul bize o monitörü 😄😄😄 Birde kablosuz, kulaklık telefon için süper olur
  5. M

Voltaj düşürmek ile ilgili bir takım soru ?

herkese merhabalar öncelikle konuyu site içerisinde aradım ama beni tatmin edici bir cevap bulamadım Ryzen 5 5600x işlemcim mevcut gayet memnun olduğum işlemcim fakat stok fan çok yetersiz kalıyordu % 50 40 lık bir yükle 90 97 dereceleri görüyordum ve oyunlarımda birden donma oluyordu fps...
  6. M

MSİ B450M-APRO Kafam çok karıştı

MSİ B450M-APRO MAX 3466 (OC) MHZ Donanımarşivininde instragramdan duyurduğu geçtiğimiz günlerde indirimde olduğunu söylediği ana kartı aldım daha öncesinde elimde de ryzen 5 5600x işlemcim var anakart alınca takarım diyordum. msi sitesinden baktığımda bu anakart 3nd nesile kadar destek verdiğini...
  7. M

Sistem Upgradelemede Bir Takım Sorularım Var

Herkese selamlar konuyu açmadan önce forumda arayıp istediğim bilgiyi bulamadığımı bildirmek isterim Elimde Asrock b250m ana kartına takılı 2133 mhz 8 gb ramim bulunmakta bilgisayarımı Escape From Tarkov Oyunun oynamak için 16 gb rama çıkarmak istiyorum fakat 2133 mhz ram piyasada pek...
Geri