Ben yıllardır soğutucu kullanıyorum. Stant ile soğutucu arasında çok fazla sıcaklık farkı olacağını da zannetmiyorum bir kaç derece anca. Soğutucular...
Max göreceğin sıcaklık 85 derece dir oda belli başlı oyunlarda. Genel itibariyle 70 75 dereceler de geziyor sıcaklıklar. Altına stant yada soğutucu koyarsan...
Fiyatına göre alınır. Performansı olsun soğutması olsun sizi çok memnun eder. Kasa yapısı herkese göre değişir kimisi sever kimisi sevmez. Ekran %100 srgb...
O fiyat bandın da sıfır 2050 ekran kartlı laptoplar bulabilirsin anca onlarda ne kadar işini görür bilemem. İkinci elde daha iyi makineler bulma şansın var.
Maalesefki forum sitelerinin en kötü kısmı da bilgi kirliliğinin çok olması. İşte ordan burdan duydukları şeylerle markaları kötüyen bir sürü insan var...
Sonunda bilgili ve doğru açıklayan birisini gördüm bu forumda genel bi cahillik hakim laptop konusunda bu forumda victus alınmaz limitli kasası çöp vs...
8845hs 4070 li Laptop ile dün itibariyle bitirdim oyunu. EPic ayarlarda oynadım 140 fps civarı alıyordum ama çok dalgalanma oluyordu oyunda 60 fps lere...
110w ile sınırlı 14. Nesil işlemcili modellerin de ama 157w da alacağı skorları 110w da alıyor zaten. O sınırlı dedikleri W da bile 4090 nı çok rahat besler...
Laptobu ilk aldığım da yapmıştım ama ekran görüntüsü almamıştım. Bir ara tekrar yükler ekran görüntüsü alırım. Ama multide 16bin küsür tekli de 1700 küsür...
HP victus 16 kullanıyorum neredeyse 2 aydır. 8845hs rtx4070 li modelini. İşlemcisinde hiçbir limit yok. Isınma konusunda haksızsınız fanları 4500 devire...