makifsimsek28 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Laptop'ta Sürekli Wİ-Fİ kopuyor

Hp victus 16 laptopum var 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Son 1 aydır gündelik kullanım sırasında ve oyun sırasında sürekli internet kopuyor, 6-7 saniye sonra yeniden bağlanıyor. Bu durum çok can sıkmaya başladı. İnternet olarak kablosuz ttnet zyxel modem ile turk telekom kullanıyorum. Sorun...
  2. M

MAX 20K İYİ MİKROFONLU TELEFON

Merhabalar. bütçe max 20k (bilemedin 25) Kesinlikle aradıklarım: Çok iyi bir mikrofon 256gb hafıza Biraz önemsediklerim: batarya işlemci (sosyal medyada vb uzun vadede akıcı olsa yeter oyun felan oynamayacağım) ekran Hiiiç önemsemediklerim: Kamera performansı tasarım ve diğer tüm özellikler...
  3. M

STEAM oyunları Windows arama çubuğunda gözükmüyor!

Merhabalar, Geçen haftaya kadar Windows arama çubuğuna Steam'den indirdiğim herhangi bir oyunun adını yazdığımda çıkıyordu. Bir anda hiç biri çıkmamaya başladı. Oyunları ya Steam uygulaması üzerinden çalıştır diyerek açabiliyorum ya da eğer bir klasöre kısayol oluşturduysam oradan açabiliyorum...
  4. M

2025'te Logitech G29 Alınır mı?

Merhabalar, İnternet üzerinde 16500tl ye sıfır olarak Logitech g29 + shifter ile birlikte satılıyor. Sizce 2025'de hala alınır mı? Eğer alınmaz diyorsanız sizce aşağı yukarı bu fiyat bandını geçmeyen FFB ve 900 derece olan alternatifleri nelerdir? ETS'de tır sürmek ve assettoda makas atmak...
  5. M

Forza Horizon 5 kasma sorunu

@efztrk Kardeşim merhabalar, konu üzerinden 6 ay geçmiş lakin sorunu çözebildin mi acaba? Ben de aynı sorunu yaşıyorum da 4060 kartımla. İlk başta sabit 144fps açıyor gpu kullanımı %99 şekilde. 10-20 dakika sonra gpu kullanımı %30 veya %0 civarına geriliyor droptan oyun oynanmıyor. Sorunu...
  6. M

OBS KALİTELİ KAYIT AYARLARI NASIL OLMALI?

Merhaba arkadaşlar, OBS'den en kaliteli kayıt ayarı nasıl olmalı? Sistemim yeteri kadar güçlü, görüntü en kaliteli şekilde yani benim gördüğüm gibi kayda yansısın istiyorum. Mevcut görsellerdeki ayarları ne olarak değiştirmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
  7. M

En İyi Android Emülatör Hangisi?

Merhabalar, Mobil appleri bilgisayarımdan kullanmak için bir android emülatör arıyorum ama piyasadaki emülatörlerden bazıları kısıtlı performans verebiliyormuş. Bilgisayarımın performansını yüksek bir şekilde kullanabileceğim bir android emülatörü önerisi olan var mı?
  8. M

RTX 4060 GPU KULLANIMI DÜŞÜŞÜ

RTX 4060 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartımın normalde %98-%99 sabit şekilde çalıştığı oyunda 2 gündür ekran kartı kullanımım %55-%60 ı geçemiyor ve fpsim yarı yarıya düştü. Ayrıca takılma ve droplardan oyun ilerlemiyor. En son bu problem olmadığından beri hiç bir güncelleme yapmadım, ne...
  9. M

93 OYUNLU STEAM AİLE KÜTÜPHANEMİZE ÜYE ARIYORUZ !!

aileden biri bir oyunda hile açarsa tüm aile ban mı yiyor ki?
  10. M

93 OYUNLU STEAM AİLE KÜTÜPHANEMİZE ÜYE ARIYORUZ !!

Merhaba arkadaşlar. İçinde tüm batman serisi, witcherler, cyberpunk, forza 5, ets, assetto, bioshock serisi, Metro serisi, mortal kombat x, vb popüler oyunların bulunduğu steam aile kütüphanemize üye arıyoruz. Kütüphanedeki oyunların tam listesi görsellerde var. Katılım için tek şart sizde...
  11. M

İ7 14700HX Oyun Açınca GHZ Düşürüyor

bu limiti manuel olarak nasıl yükselteceğim peki? Ben herhangi bir limit koymadım kendim.
  12. M

İ7 14700HX Oyun Açınca GHZ Düşürüyor

Merhabalar, i7 14700hx işlemciye sahip bir laptopum var. her şey en yüksek performans modunda kullanıyorum ve boşta 4.9 GHZ civarında çalışıyor. Lakin oyuna girince bu çalışma hızı 2.5 GHZ ye düşüyor. Oyunu kapatıyorum tekrar 4.9 GHZ çalışmaya devam ediyor. Sebebi bu mu bilmiyorum ama 120+fps...
  13. M

1 Haftadır 14. nesil i7 işlemcim cinebench skoru düştü ve crush yemeye başladım!

Öncelikle merhabalar, i7 14700hx işlemcim ile normalde rahatça 24 bin cinebench r23 multi core skoru alırken son 1 haftadır 19 bin alıyorum. Tekrar tekrar denememe rağmen skor 19 bin geliyor. Olabilecek bütün performans ayarları açık. Ayrıca son 1 haftadır 3 kere durduk yere Forza Horizon 5...
  14. M

Forza Horizon 5 fps yüksek ama drop var!!!

Merhabalar. laptopumda Forza Horizon 5 extrem ayarlar + RTX en yüksek ayarlarda 100+ fps alıyorum lakin 3-4 saniyede bir anlık drop yiyip duruyorum ve oyun takılıyor sürekli. sıcaklıklarım da gayet iyi seviyede bir laptop için. 80 derece civarında geziyor laptop performans modunda ve şarjda...
Geri