Makinacry isimli üyenin son içerikleri

1. Makinacry

Yardım Laptopumu uyku modundayken açınca ekran gidip geliyor.

Git gel bugün biraz daha arttı
  2. Makinacry

daha önceden sanki olmuyodu bu son 1-2 gündür var
  3. Makinacry

normal kapatıp açınca olmuyor
  4. Makinacry

Asus FA507NVR kullanıyorum Uyku modundan çıkarınca saliselik ekran gidip geliyor bunun çözümü nedir??
  5. Makinacry

TP link Aginet vx230v İsimli Modem AP olarak kullanılabilirmi?

Başlıkda gördüğünüz gibi elimde şuna fazladan bu modem var bunu AP olarak kullanmak istiyorum ama modem destekliyomu bilmiyorum birde destekliyosada nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edebilecek varmı?
  6. Makinacry

Trendyol Laptop önerisi ?

trendyol olmak zorunda değilse hepsiburada üstündende biraz araştırma yapın orda daha iyi özelliklerde daha iyi fiyata bulucağınıza inanıyorum.
  7. Makinacry

QLED Panelli Televizyona overclock atılırmı?

hiç yokda 75 60 ile 75 arasında dağlar kadar fark var kesinlikle 1759247133 laptopun panelini 144hz den 165 e çıkardım
  8. Makinacry

QLED Panelli Televizyona overclock atılırmı?

Almak istediğim televizyon 60hz onvo nun bir modeli ve bu televizyona laptop üzerinden nvidia denetim masasından overclock atıp hertz ini yükseltirsem televizyonun paneli yanarmı
  9. Makinacry

Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Bu Televizyon alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/Next-YE-58GFSG8-QLED-147-Ekran-Google/dp/B0FDLC8LBW/ref=sr_1_3?adgrpid=120389074256&dib=eyJ2IjoiMSJ9.SKb4yJzWc5UdpBI8Pa821zZf7sfLmdjlzvAZe__Atnr8wBqo57CD3wQ7YLoNs4wXkx6tkI03LcJbNyBQF6iXsj4EXeWIUEdtGsvfr46p8dw-MXWfzRZXDVnxnN0JDiGDfJHfZNjs0ih7f7Dmd9TT7hAVXZiv-Yj8GrDhrL20DB...
  10. Makinacry

Yardım Hawk fab v6 vs xdrive toryum

Rahatlık benim için ön planda başlıktaki iki koltuk modelinden sizce hangisini tercih etmeliyim?
  11. Makinacry

Yeni eve geçerken türkcell e geçmek istiyorum.

Alt yapı sorguladığım zaman bu kampanyaları gösteriyor bana
  12. Makinacry

şimdi başvuru yapsam interneti açsalar sonra eve geçincede turkneti iptal etsem kazık çokmu girer 1755889959 bende 900 diyor
  13. Makinacry

Şuanki oturduğum evde türknet'i kullanıyorum ama birkaç gün sonra yeni sıfır eve taşınacağım. Alt yapı sorgulama yaptığımda türkcell in 1000mbps internetini 900 tl ye verdiğini gördüm ve hoşuma gitti. Eve geçer geçmez interneti kullanmak istiyorum nasıl yapabiilirim?
  14. Makinacry

Yardım ELİMDE 4 ADET FAN VAR NASIL DEĞERLENDİRMELİYİM

Bu fanları ufak bir rehber videosu izleyerek ufak bir klimaya çevirebilirsin
  15. Makinacry

Çözüldü✓ Ryzen 7600 95 derece

aynı sorunu 7600x ile yaşadım . Çift fanlı orta seviye sıvı soğutma kullanıyorum. Pc format atınca hiç bir sorun kalmamıştı bende.
Geri