Merhaba Max 6 k olmak üzere klavye kulaklık mouse almam lazım. Aklımda şu 3'lü var:
ASUS TUF Gaming K3 Gen II RGB Red Switch Optik Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
[H3...
2 3 gündür bazen takılmalar yaşıyordum. Bu sabah Görev Yöneticisi'ni açtım ve 8 GB RAM kullanıyordu bilgisayar ise 16 RAM 2.8 2 slottan bir tanesini tek algılıyordu. PSU'yu kapatıp RAM'leri çıkardım RAM'leri temizleyip tekrar taktım ama bir şey değişmedi. Sağlık testi yaptım RAM'lere uyarı falan...
Hocam bana da yardımcı olabilir misiniz ayarlar kısmına giriyorum ama sıfırla gibi bir tuş yok bir yerde reset burning time var ona basayımmı Rampage monitör var @EmreZengin
1710574226
Siz nasıl yaptınız hocam aynı sorun bendede var
Öncelikle 700 tlm var oyunların hepsini alırsam 658 TL ediyor yani bütçem yetiyor hepsini alabilirim ama ne kadar az olursa tabii ki de iyi.
Battleflied 5 40 TL (Steam'de 4 dolara BF 1 var hangisini alayım)
The Witcher 3 100TL.
Batman Arkham Knight 11TL.
Dead by Daylight 100 TL.
Rainbow Six...
Hocam steamda 40 50 tane oyunum var bi 10 tanesi hikayeli en severek oynadığım Dying lighttır benim için en iyi hikayeli oyunda Dying lighttır indirime girdiği zaman Dying light 2 yi anında alacağım. Tabi tek kişi sarmaz gibime geliyor biz 2 kişi oynadık baya iyidi
Hocam steamda 40 50 tane oyunum var bi 10 tanesi hikayeli en severek oynadığım Dying lighttır benim için en iyi hikayeli oyunda Dying lighttır indirime girdiği zaman Dying light 2 yi anında alacağım. Tabi tek kişi sarmaz gibime geliyor biz 2 kişi oynadık baya iyidi
1705685847
Ücretsiz...
Hocam baktımda biraz https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4070-ventus-12g-oc-pro-h610m-e-1tb-ssd-16gb-ram.html şu sistemi alın 40 k ya çok iyi itopyaya falan baktım da bu fiyata bunun gibi yoktu işlemcisi de çok iyi ekran kartı da hem internetten almanıza da gerek kalmaz direk en...
Kesinlikle alınır 1 hafta önce pc aldım böyle bir şey görsem bunu alırdım rx 5700xt 3060 la kafa kafaya (saf güçte) sadece eski bir kart olması sıkıntı işlemcin zaten r5 5600 fazlasıyla yeter 32 mb l3 önbelleği kafanızda sorun bırakmaz anakart msi 550 bu sisteme yeterli 1 tb ssd side var yani...
Soru belli aslında bende şu 2 kulaklık arasında kaldım
https://www.trendyol.com/gamepower/medusa-siyah-7-1-rainbow-oyuncu-kulakligi-p-36781908?boutiqueId=61&merchantId=4367...