malatyAli37 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Monitör g-sync teknolojisi

https://amzn.eu/d/e9r3ahH Adaptive-sync olayını biliyorum ama sitede bu yazıyı göremeyince desteklemiyor sanmıştım. Şimdi daha detaylı baktım evet destekliyormuş. Çok teşekkür ederim Peki bu monitör almaya değer mi sizce? Benim istedigim özelliklerin hepsi mevcut (ips, inc, çözünürlük vs.)
  2. M

Monitör g-sync teknolojisi

Asus tuf gaming VG249Q3A 23.8 inc 180hz 1920x1080 IPS marka monitörü beğendim. Nvdia 4060 ekran kartım var. Fakat monitörde free-sync teknolojisi var ama g-sync yok. Bildiğim kadarıyla g-sync; mesela bir oyunu 350 fps oynuyorsak ama monitörümüz 180hz olunca fps-hz uyumsuzluğu sonucu oluşan...
  3. M

25-30k arasi sistem onerisi

kendim arastirdim biraz bu konuyu. ulkemizde cok bilinmesede yurtdisinda populer bir markaymis. sikinti olmaz diye dusunuyorum
  4. M

30.000tl ddr5 sistem önerisi

tamamdir. teskkurler. sanirim bu sistemi alacagim. birkac ozellestirme yapip. oyle bir devirdeyizki fiyat birazcik ucuz gelince hemen supheleniyoruz. Benimde ddr5 sistem icin bu fiyat aklima takilmadi degil ama guvenilir bi site gibi duruyor.
  5. M

25-30k arasi sistem onerisi

Merhaba, PCkolik sitesinden şöyle bir hazır sistem bulup birkaç özelleştirme yaptım. Sistem ve fiyat bu şekilde. F/P olarak nasıl sizce ? Bu fiyata başka önerebileceğiniz sistem var mi ya da bu sistem iyi mi? Bugün yarın sipariş etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. ( işlemci...
  6. M

pckolik sitesini ilk defa duyuyorum bu arada. Guvenebilir miyim sizce. Ustelik fiyatta diger sitelere gore daha ucuz gibi duruyor.
  7. M

Arkadaşım aslında bunları referans alalım diye, bu ayarda önerebileceğiniz sistem var mı diye hazırlamıştı o sistemi. Her parça farklı yerden oluncada fiyat 30k lara çıkabiliyor maalesef.
  8. M

Sizin ki de baya güzel fp olarak ama 34.000TL. Benim özelleştirip attığım 26.000TL.
  9. M

Özelleştirdim bu nasıldır? Bide PSU nedir güvenilir mi? Modart Joker V3 AMD Sistem Önerisi - Ryzen 5 7500F - ASUS GeForce RTX 4060 - 16GB DDR5 - 500GB NVME M2 SSD AMD RYZEN 5 7500F MPK 3.70 GHZ 6 ÇEKİRDEK 38MB AM5 5NM İŞLEMCİ ASUS PRIME B650M-K AM5 DDR5 6400 DP DVI VGA M2 MATX ANAKART ASUS...
  10. M

Öncelikle teşekkür ederim. Bana 4060 ayarında bi ekran kartı yeterli 2K kullanacak monitörde yok zaten. Arkadaşım hazır sistem daha uygun olur ama parça olarak bu parçalar güzel dedi. Yani direkt al demedi referans olarak kullan dedi. Rica etsem 4060 lı bi sistem önerir misiniz? 30.000 üstüne...
  11. M

Anakart Ekran kartı İşlemci Ram Soğutucu PSU Kasa M2 SSD Bunların hepsi 32.500TL tuttu. Bu parçaları göz önünde bulundurarak hazır sistem veya parça önerisinde bulunur musunuz ya da bu sistem nasil sizce? Bütçem 30.000 civarı. ilk defa pc topluyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 1732303807...
Geri