Malco isimli üyenin son içerikleri

1. Malco

15 bin tl ye Android TV önerisi (smart tv istemiyorum)

Bir aile üyemiz için alacağız uzun süre kullanacak memnun kalır mı sizce. NOT: Videoya bakamıyorum ofisteyim :D. 1754653100 Smart TV yazmıiım Google TV istemiyorum yazacaktım :D
  2. Malco

15 bin tl ye Android TV önerisi (smart tv istemiyorum)

Android TV istememe sebebim androidde daha özgürüm :D .
  3. Malco

Laptop CPU 92 derece sabit?

i7 12700h işlemcili bir laptopum var.İşlemci sabit 92 derecede ne az ne fazla ve neredeyse hep stabil. Thermal puddy yerine macun vardı elimde macun sıktım sorunum bundan olabilir mi? https://ty.gl/5qbg71x2n9qu6 termal macunum da bu. Puddy daha iyi derseniz puddy alacağım önerilere açığım.
  4. Malco

CS2 Seçkin VS 2xVALORANT PASS

Valoranttan pass almak saçma bence o kadarda iyi şeyler yok cs2den droptan parasını çıkarırsın oynaya oynaya. Haftada 1.30 2 saat dm atsan level atlıyorsun neredeyse oradan çıkarırsın adım adım.
  5. Malco

Broadcam modem önerisi

Arkadaşlar broadcam modem hattımla uyumlu olduğundan istiyorum. Neden istiyorsun gibisinden linçlemeyin diye belirttim :D .
  6. Malco

İnternetim saçma sapan gidiyor

Vallahi öyle basit bir problemim olsaydı keşke :D . 1754373202 Yani saçma gelen şey normalde normal olarak kullanabildiğim modem neden düşük margin hatası veriyor. 1754373277 Problem yaşadığım esnasa ne değişti acaba sürümü eski sürümlerden birine çekip bakacağım belki hallolur.
  7. Malco

Vdsl sorunum şuan olmadı hiç broadcom lu bir modem almam lazım tavsiye var mıdır?
  8. Malco

SNR Margin eski bir modemde yüksek güncel bir modemde düşük?

Yukarı: 6.1. Aşağı:17.9
  9. Malco

Güncelleme yaptığım halde her şey düzenledim işte sorgularım her şeyi yaptım halde böyle
  10. Malco

SNR margin değerim sorunlu olduğundan internet kesintisi yaşıyorum hızım maks 24 olabilir net altyapısı yok o yüzden telefon hattı üzerinden kullanıyorum yeni modemde SNR margin değerlerini nasıl yükseltebilirim. Güncel modem değerleri: Eski bir modem değerim: Normalde 17 19 a aldanmayın...
  11. Malco

Resetledim ancak değişen yok :/ yardım edebilecek?
  12. Malco

@DA-Tech arkadaşlar sorunu çözdüm sayılır. Peder beye telefon gelmiş paket bitince binanın hızı 32 lik alabileceğini söyleyince geçiş yapmış aylardır kafayı yiyordum iyi oldu :D. Ancak eski modem de SNR margin seviyem 17 iken daha güncel olan modemim 8 de kalıyor birkaç ayar değiştirmiştim...
  13. Malco

Modemimi garantiye yolladığımda eski bir modem kullandım aslında o sorun prk yaratmadı mesela.
  14. Malco

Hocam hiçbir fikrim yok ya. Acaba altyapım eski olmasından kaynaklı modemimde fazlasıyla yeni kalması bir sorun yaratıyor mudur?
  15. Malco

Cidden hiçbir şeye bu kadar sinirlenmemiştim forumda izin olsa ahlak sınırlarımı aşabilirdim... 1753736258 Peki memnun olabileceğim bir firma söyler misiniz 1753736336 Turktelekom pişmanlıktır sistemleri varmışmış hata görmediği sürece yardımcı olamazmış ya Allah için ortalama 15 kere aradım...
Geri