O zaman bendeki IPS glow hemde oldukça fazla var fotoğrafını da atayım hatta ama iade et yenisini al uğraşmaktan çok yoruldum en azından ölü piksel yok diye elimde tutayım dedim bilemiyorum
Renk ve hız olarak gerçekten g65b çok iyi Asus da iyi ama renk doygunluğu ve siyah performansı bambaşka samsungta çok başka. Hikayeli oyunlarda kavisli güzel olsa da rekabetçide çok alışamadım birde ghosting testinde ufoların arkasında hafif bi siyahlık oluşuyodu o yüzden Asus tercih ettim bu da...
Ayarlar kısmından ambians modunu kapatınca dalgalanma sorunu geçti. Monitörde ölü piksel yok ama ışık sızması olduk a belirgin daha önce 2 tane farklı monitörü ölü pikselde dolayı iade ettim sizce bu monitörü ışık sızması dan dolayı iade etmeli miyim şuan oyun oynarken veya film izlerken pek bi...
Daha bugün aldığım Asus tuf gaming VG27AQML1A monitörümde youtube short da video izlerken eklediğim videodaki gibi dalgalanma oluyor sebebini bilen var mı acaba panelde mi sorun var?
Hocam aldınız mı bende
Bugün Asus tuf gaming VG27AQML1A alıcam ama uzun vadede ekranda çizgiler oluşuyor kronik sıkıntılı diyenler var bilemedim çok kararsızım
Ben g65b aldım ama 5 6 tane ölü piksel çıktı renk kalitesi ve hızı gayet iyiydi parlaklığı çok iyiydi ama iade ettim şimdi Asus tuf gaming VG27AQML1A sipariş ettim birazdan teslim alıcam ama bu modelde de belli Bi süre kullandıktan sonra ekranda yatay çizgiler çıkıyo paneli kronik sıkıntılı...
Öğrenci indiriminden Samsung oled g61sd modelini almak istiyorum özelliklerine baktığımda sıvı soğutma gibi bi şey olduğunu söylüyorlar acaba bu yeni nesil oledlerde ekran yanığı olayı devam ediyor mu yoksa çözüldü mü? Aldığım monitörü uzun yıllar kullanmak istiyorum bütçem de ucu ucuna yetiyor...
Valla bende şimdi ilk kez çalıştırdım sistemi çalıştı çok mutluyum 😅 ama şimdi de Windows yükleme ve bios yüklemeyi öğrenmem gerekiyo şuan bios ekranıyla karşılıklı bakışıyoruz