Mali99 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Periyodik Bakım Maliyeti

Yetkili servis hocam
  2. M

Periyodik Bakım Maliyeti

VW Jetta 1.2TSI 2012 için yetkili serviste Periyodik Bakım maliyeti ne kadar olur. Kalsik periyodik bakım artı DSG şanzıman bakımı ? Bilgisi olan fiyat ve maliyet konusunda yardımcı olabilir mi?
  3. M

XPRIME OYUNCU KOLTUĞU ALINIR MI

Sizce xPRIME'ın (Cool) veya genel olarak onların koltukları nasıldır bilgisi olan var mı ?
  4. M

OYUNCU KOLTUĞU 5000TL 6000TL arası

knk senin dediğin koltuk 8k benim max 6k, xRancer xPrime falan var
  5. M

OYUNCU KOLTUĞU 5000TL 6000TL arası

Arkadaşlar 5k - 6k arası bir koltuk bakıyorum, aklımda ilk HAWK V6 var sizce alınır mı, veya başka öneriniz var mı?
  6. M

OYUNCU KOLTUĞU TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar, oyuncu koltuğu almayı planlıyorum da. 3 tanesi arasında gidiyorum, fiyat olarak hemen hemen aynılar. Bunların arasında tavsiye edebileceğiniz veya kullandığınız koltuk var mı ? - HAWK FAB serisi - xPrime Cool serisi - xRancer Master serisi
  7. M

PS4 Termal Macun kullanımı

Ps4 için herhangi bir macun kullanılır mı ? Yani bilgisayarda kullandığımız macunlar kullanılır mı
  8. M

Anakarta Hani Windows yorumda detay

O zaman dediğim parçalara Windows11 yapıştırıyom geçiyom :D tekrardan sağolun hepiniz Direk microsoftun sitesinden 11i indiriyom temiz flasha atıyom sonra BİOSdan yüklüyom onu key için bir sürü sayfalar var hepsi genelde gönderiyo zaten ucuza da, bildiğiniz bi sayfa var mı ?
  9. M

İşlemcim de i3 12.nesil Sistemi yeni aldım 1-2güne gelicek ve Freedos olcak 11 yüklememde bir sorun olur mu genel olarak bu anakart ve işlemci olarak. Bir de knka en temiz nasıl yükleyebilirim freedosa? Yardımcı olma şansın var mı :D
  10. M

MSI Pro H610M-E DDR4 Windows11 mi yoksa Windows10 mu yüklemeli ?
  11. M

Klavye/ Gamepower Overlord Brown Switch

sizce alınır mı yoksa bu fiyat bantlarında başka tavsiyeleriniz var mı
  12. M

Intel/AMD & Nvidia/AMD

Arkadaşlar sizce İşlemci ve ekran kartı konusunda, daha iyi ve ömürlü olduğunu düşündüğünüz ve tavsiye ettiğiniz ürünler hangileri ? ( Bütçe: 15-17k)
  13. M

Intel/Nvidia Sistem (15k-17k) ?

Intel ve Nvidia olacak şekilde günümüzde F/P bir sistem tavsiyeniz veya toplayabilceğim sorun çıkarmicak parçalar konusunda yardımcı olabilir misiniz? 15-17k seviyesinde
  14. M

Yardım i5 13400f - i5 12400f - r5 5600x

Bunu ben de görmüştüm ama aklımda Asus Dual 3060 vardı, bu RX 6700XT asus dual daha mı iyi ?
  15. M

Yardım i5 13400f - i5 12400f - r5 5600x

Anakart yok knka, sıfırdan toplancak mac satıp toplicam, bütce + - 14k
Geri