Malia isimli üyenin son içerikleri

1. M

msı b550 gaming plus kutudan arızalı çıktı

Merhaba, sorun bu model anakartta çok oluyor bende sipariş vermiştim elime ulaştı çok güzel montajını yaptım fakat pc açılınca 1-2 dk içince kapanıyordu direkt bazen hiç açılmıyordu ertesi gün iade ettim direk sıkıntısız kabul ettiler.
  2. M

ETS 2 HIZ SINIRI KALDIRMA

Harici sözleşmelerde hız sınırı kaldırılamaz ayrıca tırın yattıysa hızlı kayıt vsde atamazsın. Ek olarak F7 atarsan sözleşme iptal olur.
  3. M

Yardım CS 2 BANA NEDEN GELMİYOR ?

Şuanda her rank alana gelmiyor, VAC ban dalgası gibi düşün toplu bir şekilde keyifleri ne zaman isterlerse o zaman verecekler.
  4. M

Çözüldü✓ MSI ANAKART YÜZÜNDEN PC KAPANIYOR

Teşekkürler iade ettim bende bu anakartı şuandan itibaren tavsiye etmiyorum çözümü olmayan sorunlar boşa giden zaman bıktım. :confused:
  5. M

Evet işlemci güç pinleri bağlı gaming mod kendiliğinden açık gelmiyor, yardımların için teşekkürler ürünü iade edeceğim ürün yorumlarını okudum aynı sıkıntıyı yaşayan 4-5 kişi daha olmuş onlarda benim gibi kafa patlatmışlar ve sorunu çözememişler.
  6. M

evet BİOS sıfırladım ve BİOS yükseltmesi yaparak da denedim sonuş aynı.
  7. M

Merhaba, Geçenlerde Donanım Arşivi Instagram hesabından paylaşılan aşağıda linkini bırakmış olduğum anakartı satın aldım ve bilgisayarıma sorunsuz montaj yaptım...
  8. M

CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz veya Asus VP249QGR 23.8 “ 144 hz

Öncelikle Merhaba, Casper`te belirtiğiniz model 10bit ve 200HZ, FHD, HDR, GSYNC özelliklerine sahip güzel bir görüntü kalitesi var fakat sözde 1ms , monitörde aşağıya yukarıya veya sağa sola çevirme özelliği bulunmuyor sabit. ASUS olan monitörde gayet güzel gözüküyor incelediğim kadarı 8bit...
  9. M

RTX3060 & Ryzen 5 5600X Bilgisayarım Hakkında Fiyat Önerisi Verebilir Misiniz ?

Merhaba, 2020 Yılının sonlarına doğru aşağıdaki parçalarını belirttiğim bilgisayarı topladım. Bu zamana kadar olan süreçte bilgisayarda çok fazla güncelleme yaptım ve bilgisayarın son hali aşağıdadır ben piyasaya göre bir fiyat hesabı yaptım fakat sizinde önerilerinizi bekliyorum. Ürünlerimin...
Geri