Hocam 8500’e olabilir bu sistem tek sıkıntısı ssd konusunda ona da ekleme yaparsanız dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Ama ekran kartı testlerine bakın...
Hocam bütçeniz çıkarsa şu an itopyada bence en iyi panele sahip 2k monitör olan Philips Evnia 27m2n5500 9.999tl ama bütçe çıkmaz derseniz f/p kralı olan...
ben de alırken baya düşünmüştüm hocam philips evnia 27m2n5500 modelinin daha iyi olduğu kanısına vardım istersen bakabilirsin. Bana kalırsa bunlar arasında...
Hocam zaten değiştirmesini istedim arkadaş 1 haftadır kullandığı için yeni psuyla değiştiresiye kadar sorun yaşamaz ondan bahsettim ben.Bide çektiği Wattla...
Böyle de kullanırsınız ben yıllarca bomba denilen PowerBoost kullandım 750w olanı ama sıkıntı yapmayacağını biliyordum çünkü sistemim o watt değerlerine...
Hocam incehesaptan aldınız galiba keşke +700 daha ekleyip vento+fsp kasa ve psuyu alsaydınız.Endişelenmenize çok gerek yok çünkü sistem tam yükte 600w’a...
Zorlanırsanız bilgisayarcılar yapar hocam kolaylıkla ama çok zor bi iş değil hangi kabloları nereden çıkardığınızı takip edip kolayca kurulum yapabilirsiniz.