maliasik isimli üyenin son içerikleri

1. maliasik

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Aç, tak dene kullan birkaç gün sonra iade et. 30 gün süren var
  2. maliasik

Bunu ben de duydum adamlar köle yapmış ürünleri alıyorlarmış
  3. maliasik

Aylardir duruyor bu ekran kartı. Gaza gelip alan olmaz da gene de uyarayım bu fiyata vatan indirimlerinden 5080 alırsınız gaza gelmeyin :D
  4. maliasik

🔥İndirim AOC Q27G41ZDF 26.5" 240Hz 0.03ms QHD QD-OLED 21999TL

Ben neden monteleme yerini göremedim :D Vesa desteği dedikleri bu muydu? Aklımda değişik sorular... Şaka bir yana da monitör kolu nereye montelenecek arka tarafı kavisli gibi geldi bana
  5. maliasik

Şahsi fikrim bunu almak yerine vatanın gece indirimlerinde zotac orta sekment oc modeli alabilirsiniz sıfır ürün 1780353289 Bunu da kontrol etmemişlerdir kesin temiz bile çıkabilir
  6. maliasik

Ufak izler noktalar var diyordu bu şekilde geldi. Kart kampanyasıyla 1000 liraya falan geldi. Sıfırı 1700 civarı. Ne yapsam bilemedim 1780337067 Ürünü @Aydi ’nin gazıyla aldım zaten
  7. maliasik

Kesinlikle Asus varken sapphire depodan alınmaz hocam @Oktay TOPRAKLI
  8. maliasik

Tabi ki sıfır ürün hocam. Duali ben 4070de kullanmıştım ve baya memnun kalmıştım. Eminim sizde memnun kalırsınız
  9. maliasik

İhtiyacınız varsa 8 gb olması sizin için okaysa yapıştır gitsin hocam
  10. maliasik

Ben de bir sonuç çıkaramadım aklımdan o yüzden sordum :D Amazon üst mercilere aktardı bakalım bir şekilde bu işin peşini bırakmayacağım. En sonunda iade olup kapanacak ama ben elimden geleni yapmaktan geri durmayacağım
  11. maliasik

Yok ya polis falan değil sağlam bir dayaktan geçirip meydanda asacaksın. Yapacaklara örnek olsun. Cezası olmadığı için bu tarz şeylerin ardı arkası kesilmiyor zaten.
  12. maliasik

Bize ne kazandırır böyle bir şey?
  13. maliasik

Bana dedim iade ile gelmeyin. Birisi Amazonu dolandırıyor. Amazonda müşterisini mağdur ediyor. Ortada dolandırcılık var dedim. Üst birime yönlendirdiler mail falan gelecekmiş bakalım
Geri