Ofiste kullanıyordum ben bunu mikrofonun ucundaki süngeri 15 dakika aramışlığım var en sonunda da kaybolmuştu. Ayrıca kulağa biraz sert geliyor süngeri ince olduğu için :D
Konudan alakasız ama psere internetten oyun yükleniyor mu yoksa sadece cd ile mi oynamak gerekiyor
1783941238
Dipnot bu mousepadi tavsiye ederim. Pürüzlü gibi bir yapısı var ama kullanım olarak harika bir mousepad. Asus Keris 2 ace, Razer Viper v3 pro mouselar ile kullanıyorum baya iyi
Hahahahaha yapay zeka dünyasına hoş geldiniz :D Eskiden Google da bunu mu demek istediniz diye diretirdi sürekli. Şimdi de yapay zekalar aldı o görevi hele ki az muhabbet edin, rahat konuşun bak nasıl yılışık yılışık hareket etmeye başlıyor :D
1783940835
He yaa araç içi kamerasına alacağım bir...
Ben her zaman sana hak veriyorum biliyorsun 😇
1783939222
Bot yazdırmak sorun değil herhangi bir yapay zekaya şunu istiyorum derseniz yazar asıl konu hız ve otomatik alım geliştirmelerinde. O zaman teknik bilgi gerekiyor çünkü ne istediğinizden ziyade ne gerektiği ve eksikler önemli
Ciddi ciddi SD kartlara bile bot basılmış. Babamın arabaya 256 sandisk Extreme Pro alayım dedim yetişemiyorum. Demek ki köleyi tekrar aktif etmek lazım