Beyler depodan 2300e stinger 2 wireless almistim sizce iade edip bunu alayim mi. Fiyat iyi ama aldigim fiyat da iyi o yuzden gerek var mi emin olamadim
hocam bende 3080 alacağım asus tuf dün segotep kasa psu alcaktım akvaryum 4.400 e çok ısınır diye yapmadım. Önerim mesh kasaya vesaire yönelmeniz tahminimce akvaryum kasa ısınması daha fazla olur
hocam peki sizce fazeon ya da xpg falan yönelmeme gerek var mı ? psu sesi falan diyorlar ama çok rahatsız eder mi ya da bronz gold psu farkı vesaire. yani xpg valor mesh 5k eğer çok fark varsa 1k yükseltebilirim ama indirimdeyken bunu alabilirim vatandan ne diyorsunuz
1774688599
hocam sizce bu...
Asus Tuf 3080 OC 12GB
8x2 3200MHZ Ram
B550M-K Anakart
Ryzen 5 5600x
bu sistemi almayı düşünüyorum sizce 2.el alınır mı ? Oyunlarda nasıl performans sağlar ayrıca kasa ve psu önerir misiniz bu sisteme ilerde ddr5 sisteme geçip ekran kartıyla devam ederim diye düşünüyorum hepsi 2023 yılında alınmış.
hocam ilk atılan psulu kasa için mi diyorsunuz bunu ?
1773603957
hocam yani vento kasa mı almak mantıklı xpg olan mı ? onun psu hakkında bilginiz var mı
Hocam bunu gördüm ama bazı kişiler aşağıdaki modeli alıp yanına vento kasa vs önermişlerdi siz ne düşünüyorsunuz ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DKNFR585?tag=akakceprime-21&psc=1