Geçenlerde ekran kartı için kablo aldım gelen kablo uyumsuz çıktı bir nevi yanlış sipariş kutuyu açtığım için iade almak istemediler şikayetvara yazıp zor iade ettim kullanmadığım kablo için bir ton problem yarattılar.
açıkçası hepsiburada üzerinden 10 taksit veya amazon üzerinden 9 taksit alma durumum var sinerji vs diğer sitelerde taksit seçeneği olmadığı için daha düşük fiyat olsa bile alma imkanım olamayacak
1764233474
bende aynı kanıdaydım palit alacaktım hatta Abdullah'ın palit videosunu izleyince baya...
valla duruma göre değişme şansım mevcut kartı henüz kullanmadım diğer kartları da takipteyim hepsiburada üzerinden daha indirimli bir ürün denk gelirse iade edip farklı marka almayı düşünüyorum
paliti az araştırdığımda gamingpro modeli gayet iyi fakat gamingpro-s konusunda çok şikayet gördüğüm için vazgeçtim açıkçası bu konuda başım ağrısın istemedim
Merhaba aynı işlemci bende de var MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW kasa ve arctic lf360 mm ile kullanıyorum gayet iyi kasa büyük olduğu için sıvı soğutma anakarta değmiyor hava akışı da gayet iyi kasayı ekim ayında 4900 TL almıştım şuan fiyat yükselmiş olabilir