Sorun olmaz hocam, yaz sıcağında 85 üstü olursa, undervolt yaparsınız. MSI Afterburner üzerinden yapılabilir.
1777325024
[H3 id='GPU+Undervolt+Rehberi+Daha+stikrarl+ve+Performansl+Bir+Ekran+Kart+link+atamadm+youtube+bunu+kopyalayn+Mv+deerini+925+yapn+66+stn+grmez.+2+Fps+kaybn+olur']GPU Undervolt...
Sorun olmaz hocam, zaten Vnetus giriş seviyesi bir model. Mühendislikte serin çalışma tabii daha iyi, fakat bunlar marka ve son kullanıcı memnuniyeti adına yapılan çalışmalar. Örn: 55 derece GPU ile 70-75 arası bir fark yok! Benim kullandığım model 63 geçmemesi tek faydası fan ömrü!
1777323380...
Rog Astral- MSI Vanguard- İgame vulcan- MSI Suprim x dahası var ama en iyi soğutması olanlar bunlar, kısaca başları çekiyorlar. Palit-inno-Gainward, hepsi iyi Ventus ve Gigabyt giriş modelleri hariç. Hepsi iyi bence.
Arkadaşlar hayırlı geceler, başlıkta belirttiğim ürünü arkadaşıma hediye aldım. 23.000 TL 2. ders çalışacak ve film filan izleyen biri. Sistemi full ROG olduğundan böyle bir şey aldım. Sizce nasıl?
Değişti hocam, siz yaşamazsınız belki! Bence üzülmeyin. Diğer marka anakartlar da ''ErP'' ayarı var. Onu açınca pc kapanınca usb gişirlerinin gücünü kesiyor. Colorful anakart kesmiyordu, kesme işlemini yaptık gibi oldu bu sefer açılış sırasında pc fanları son hızda çalıyor yaptığımız fan...
O kadar paraya %85-90 ihtimalle mining kartı, evet bakım zamanında olsa neyse! Fakat öylede değil, 3070 rog almıştım adam mining yapıldı demişti dürüstçe. Bakım içini açtım. İçi nemlenmiş:(