Maltafana isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Honor 400 5G'ye geçemiyor.

Sorun çözüldü müşteri hizmetleri reset attı ve bir gün sonra düzeldi. Teşekkür ederim.
  2. M

Değiştirdim ve dediğim gibi aynı telefon ve operatöre sahip arkadaşımla yan yana oturuyoruz onda 5G var bende 4.5
  3. M

Honor 400 kullanıyorum,hattimda telefonumda 5G destekliyor ama telefon bir türlü 5G ye bağlanmıyor. Bütün ayarları yaptım Turkcell'i aradım orda bir kaç şey demedi ama hala olmuyor. İşin garibi arkadaşımda da Honor 400 var ve Turkcell kullanıyor o sıkıntısız bir şekilde bağlanıyor. Bu tarz bir...
  4. M

5G ile Beşliyoruz Kampanyası

Hediyeyi aldık ama bir türlü 5G ye geçmiyor benim hat.
  5. M

🔥İndirim Mavi Ürünlerinde %30 İndirim + 300₺ KUPON 🔥

Uygulamadan değil chrome üzerinden girip atarsan sorun olmaz.
  6. M

🔥İndirim Mavi Ürünlerinde %30 İndirim + 300₺ KUPON 🔥

Uygulama üzerinden link atmayın bilgisayarda açınca anasayfaya atıyor telefonda açınca uygulama yüklemeye gönderiyor.
  7. M

🔥İndirim Tudors 2 Al 1 Öde + 500/100₺ Kupon🔥

Kupon çıkmıyor ya 20 lira kupon var sadece bende.
  8. M

❌İndirim Bitti! Casper Excalibur RTX5060 Paraf ile 46k

57 bin TL nasıl 46 oluyor?
  9. M

🔥İndirim 4 Adet Esofman Altı 1124₺ ( Çok renkli)

Kalitesi düşük oluyor, diz yapıyor ve tüylenme oluyor.
  10. M

🔥İndirim Palworld 60TL Microsoft Kütüphane Eklemeli(Arkadaşın yoksa alma)

Arkadaşın varsa da al. Dümdüz her coop özellikli oyun coop oynamamak zorunda değil. Bu oyunu tek başınıza gayet eğlenerek oynayabilirsiniz. 80 saat oynadım.
  11. M

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

Kimin kullanacağına bağlı olarak NFC olmaması sorun yaratmayabilr. Örneğin ben anneme aldım bu telefonu herhangi bir bankacılık kimlik doğrulama işi yada edevlet doğrulama işi yok olsa da zaten ben yapıyorum ve kendi telefonumla yapıyorum.
  12. M

🔥İndirim Wanbo Mozart 1 Pro PROJEKSİYON Sepette Yüzde 25 net indirim BEYMEN

Mozarr 1 Pro kullanıyorum 1 yıldır ve gayet memnunum. Netleme problemi yok. Ses seviyesi güzel parlaklık seviyesi güzel Android sistem temiz çalışıyor ve toz geçirmeme özelliği olması büyük artı 1765980612 Bu arada Google L1 lisansı olması önemli yoksa lisanslı programlardan Netflix prime video...
  13. M

Nothing CMF Phone 1 6 Taksit 9.999 TL

Satıcı hiç güven vermedi ikinci el falan gönderebilir. Daha önce alan var mı bu satıcıdan? 1765803566 Valla sipariş vermiştim ama o kadar çok olumsuz yorum var ki iptal edeceğim
  14. M

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

Vizyonda o kadar çok dandik film var ki bedava olsa gidilmez.
Geri