Honor 400 kullanıyorum,hattimda telefonumda 5G destekliyor ama telefon bir türlü 5G ye bağlanmıyor. Bütün ayarları yaptım Turkcell'i aradım orda bir kaç şey demedi ama hala olmuyor. İşin garibi arkadaşımda da Honor 400 var ve Turkcell kullanıyor o sıkıntısız bir şekilde bağlanıyor. Bu tarz bir...
Arkadaşın varsa da al. Dümdüz her coop özellikli oyun coop oynamamak zorunda değil. Bu oyunu tek başınıza gayet eğlenerek oynayabilirsiniz. 80 saat oynadım.
Kimin kullanacağına bağlı olarak NFC olmaması sorun yaratmayabilr. Örneğin ben anneme aldım bu telefonu herhangi bir bankacılık kimlik doğrulama işi yada edevlet doğrulama işi yok olsa da zaten ben yapıyorum ve kendi telefonumla yapıyorum.
Mozarr 1 Pro kullanıyorum 1 yıldır ve gayet memnunum. Netleme problemi yok. Ses seviyesi güzel parlaklık seviyesi güzel Android sistem temiz çalışıyor ve toz geçirmeme özelliği olması büyük artı
1765980612
Bu arada Google L1 lisansı olması önemli yoksa lisanslı programlardan Netflix prime video...
Satıcı hiç güven vermedi ikinci el falan gönderebilir. Daha önce alan var mı bu satıcıdan?
1765803566
Valla sipariş vermiştim ama o kadar çok olumsuz yorum var ki iptal edeceğim