Olabilir hocam kendi fani 900 1000lerde gezerken aldigim sicakliklari bu fanda 1500rpmlerde aliyordum haliyle epey ses oluyordu rpm dusurdum biostan ama sicaklik da artti tabii. Kullanan arkadaslarim epey memnun aslinda bu fandan.
Biraz konu dışı ama ben bu fanlardan aldim. Arctic liquid 240 ilk nesil vardi bende 2017 yılından olması lazım 9 beyaz yapraklı fanı olan. O fanlar ile degistirdim ama ayni performansi yakalamak icin cok daha sese maruz kaldım. İlginc bir şekilde kendi fanlarında daha az rpm ile aynı...
Ben de 6900XT nitro pump out problemini bu ptm ile çözdüm. kapalı ve hava akımı pek iyi olmayan kasada furmark programında %73 fan ile 83 hotspot 69 GPU sıcaklığı alıyorum. Değerler ilk başta biraz daha kötüydü vidaları daha da sıkınca buraya indi. En önemlisi Pump out yapmaması, illallah...
Yenisini aldım onda da sıkıntı çıktı kabullendim artık :) Bu kullandığım belki 10. monitör piksel konusunda da en sıkıntılı olanlarından biri bu. Ama görüntü çok güzel birkaç stuck piksele katlanılır. Bence bu durumlar için kısmi geri ödeme yapılmalı eskiden amazon böyle yapıyordu.
ips glow ile backlight bleeding karıştırılıyor. paylaşılan fotoğrafların çoğunda ips glow var bu da ips monitörler için doğal. bu cihazdan 2 adet aldım gayet kabul edilebilir düzeyde homojen idi ips glow durumu.