mamakar isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Bios güncellemesi bios ıd check error

Güncelleme Sonrası Bios ekranı FD Bios versiyonu diyo doğrumudur
  2. M

Güncellemeyi Yaptı,PC tekrar başlattı ve böylenir ekran geldi ne yapmalıyım.
  3. M

Attığınız linktekini güncellemeye çalıştığımda bu hatayı aldım
  4. M

Anakartın üstünde Rev 1.1 yazıyor
  5. M

Usb fat32 formatında
  6. M

Anakart modeli görseldeki gibi, Güncellemeye çalıştığımda 'bios ıd check error' hatasıyla karşılaşıyorum yardımcı olurmusunuz?
  7. M

OFİSİM İÇİN MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR ÖNERİSİ

Merhaba, Ofis için 20.000-30.000TL Arası bir Masaüstü Bilgisayar almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
  8. M

Ryzen 5 5600 OC yapmak için soğutucu önerisi

Ryzen 5 5600 İşlemcim Stok ghzde oc yapmak istiyorum 4 ghz ve üstü için sıvı soğutucu alcam fakat 120 mm radyatörlü sıvı soğutucular yeterli olur mu Deep Cool Deepcool LE300-MARRS LE300 Sıvı Soğutma ilgimi çekti daha iyi bi öneri varsa max 2500 tl bandında Sistem Ryzen 5 5600 Gigabyte...
  9. M

TP-Link deco S7 cihaz internet hızını düsük veriyor

Evim dubleks ve modem alt katta olduğundan 2 adet TP-Link deco S7 modelini satın aldım.1 Tanesini modeme kablolu bağladık diğer kalan 1 tanesi ise yukarıdaki odada Masaüstü pc kablolu bağlı,ana ve 2. s7 ile hız testi yaptığımda da 230lerde bi hız alıyorum.Farklı hız testi sağlayıcılardan test e...
  10. M

Yardım Sistemime uygun PSU Tavsiyesi

MSİ Z97 GAMİNG ANAKART sapphire r9 380 nitro EKRAN KARTI amd fx 8300 İŞLEMCİ Uygun bir PSU önerir misiniz?.
  11. M

'Darboğaz' Yardiminiz gerekiyo

Sapphire R9 380 Nitro Modeli ekran karti Msi 970 gaming anakart Gskills 1600 hz 4×2 ram ve Amd FX-8300 işlemci var Bilgisayar darbogaz yapiyo sanirim durduk yere donuyo bagzi oyunlarsa ekran gidiyo geliyo donuyo Ne yapmam gerekiyo yardimci olursaniz sevinirim
Geri