Arkadaşlar bende fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum ancak kaçırdığınız bir nokta var . Bu telefona denk seviyediki rakipleri vivox300 pro 100 bin , iphone 17pro 512 gb olan versiyon 115 bin , OnePlus 15 78 bin ki kamerası rezalet , s25 ultra 88 binlerde s26 ultra çıktığı zaman 100 binden...
https://www.vatanbilgisayar.com/oppo-find-x9-pro-16-512-akilli-telefon-titanyum-antrasit.html
Vatanda gece yüzde 8 indirim ile bu fiyat en düşük fiyatı lansman fiyatı 90 bin Trendyol da 85 bin vantanda şuan 82799 sizce bu fiyata değer mi?
Bu bütçede alacağın saati geri satarken yüzde 50 değer kaybeder haberin olsun bence alıyorsan sağlayacağın bir model al sana tavsiyem Trendyolda mureno saat var 2300 civarı fiyatı troy indirimi ile 2000 kusur olur 3 taksitle alabiliyorsan onu al hem camı safir çizilmez hemde içindeki mekanizma iyi .
Arkadaşlar 9. nesil beyaz kolu 1650 ye amazondan aldım ama fiyat nasıl sizce daha uyguna bulabilir miyim bu fiyat iyi midir ? Arada indirime giriyordu ama hemen bitiyor ardından fiyatına zam gelerek devam ediyordu.
Hocam Ankara'da delamore parfüm var Instagram hesabıda var direk mağazasına gidin Mustafa abi size yardımcı olacaktır ilgili ve bilgili biri tarif ettiğiniz özelliklerde parfumlerden birini deneyerek alırsınız oradan ben size Polo blue önerebilirim fresh olarak kalıcılığı diğer parfümlere göre...
Hocam bargello falan önermişler boşver onları. Öncelikle hangi şehirde ikamet ediyorsun sana ona göre bir kaç muadil markası söyleyecğim ona göre yol alırsın ha illa muadil olmaz diyorsanız Watsons yada gratisten Antonio Banderaslara bakın Özellikle blue ferah güzel bir parfüm ama şunu bil ferah...