mami.01 isimli üyenin son içerikleri

1. M

1000 tl klavye önerisi

Bence iade edip redragonun kumara modelini tercih edin bundan bin kat daha iyi
  2. M

1000 tl klavye önerisi

Sana zahmet bi bak bakayım nasıl iyiyse bende alayım
  3. M

1000 tl klavye önerisi

Rampage bygame k-1 sizce nasıl acaba onu alıcam galiba çok hoşuma gitti sesi ve görüntüsü rampage çok güven vermesede yorumları iyiydi uzun kullanislarda
  4. M

1000 tl klavye önerisi

Bende bunu gördüm almayı düşünüyorum alsam pişman olur muyum acaba redragon genellikle en dayanıklı çıkıyor
  5. M

1000 tl klavye önerisi

Aklımda şuan redragon kumara veya rampage bygame var ama büyük ihtimalle redragonu tercih edicem onun olumlu yorumları daha çok
  6. M

1000 tl klavye önerisi

Kanka rgb li diye belirttim bunlar bana çok sade geliyor ya 1698045683 Birde markayı ilk defa duyuyorum
  7. M

1000 tl klavye önerisi

1500 e çıkmam çok zor ya aklıma rampage bygame k-1 var onu alsam sıkıntı olur mu 1698044993 Rainbow rgb li güzel bir şey istediğim için onu seçtim
  8. M

1000 tl klavye önerisi

Rgb olsa daha iyi olabilir birde brown switch tercihim değil hp markasınada pek güvenemedim açıkçası
  9. M

1000 tl klavye önerisi

Merhabalar maksimum 1000 tl ama bi 1100 falan da olur sağlam uzun ömürlük kronik sorunu almayan güzel bir red switch mekanik klavye istiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz
  10. M

Ride 3 nasıl konsola bağlanır?

Arkadaşlar rica etsem yardımcı olur musunuz şuan indirimde olan ride 3 ü 6 tl ye aldım ama klavyeyle oynanır bir şekilde kola baglayamadım nasıl kola baglayabilirim yardımcı olur musunuz steam üzerinden oyunu aldım
  11. M

800 tl 900 TL arası red/brown switch mekanik klavye önerisi

Önerebileceğiniz başka klavyeler yok mu yay sesi çıkıyor diyorlar bunun hakkında
  12. M

800 tl 900 TL arası red/brown switch mekanik klavye önerisi

800-900 tl bütçem var rica etsem valorant cs gibi oyunlar oynuyorum böyle takılmayan sağlam uzun kullanımlı alınabilecek en iyi klavyeyi söyleyebilir misiniz
  13. M

Ctrl ye basarken zıplama sorunu

Denedim ama hiçbir sıkıntı olmadı
  14. M

Tamamdır deneyip bilgilendireceğim
  15. M

Ettim her zaman olan bir şey değil ara sıra oluyor
Geri